Adam.S Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ?
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ? Kierownice w zamsz tylko się podobno przeciera bardzo ale trzymanie jest kox
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ? ja na to że o kierownicę nie powinieneś się obawiać, a za to o fotele tak :gwizdanie: obszycie kierownicy to normalność, żadna nadzwyczajnie trudna sprawa, oczywiście zależy kto Ci to zrobi i jak na forum jest dział gdzie każdy może wystawić swoje usługi, tam właśnie jest pewien kolega który obszywa praktycznie wszystko, wstawił fotki więc możesz pooglądać czy Ci odpowiada
Adam.S Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie jeżdżę aż tak dużo to może na trochę wystarczy
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 alkantarę bym sobie darował, mi osobiście się to nie podoba, nie lepiej skóra perforowana na kierownicę, na ręczny, gałkę zmiany biegów i mieszek? szyte nicią w kolorze nadwozia :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 moim zdaniem zły pomysł z kierownicą
Adam.S Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Musze to jeszcze wszytko przemyśleć [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:08_________________________________________________ moim zdaniem zły pomysł z kierownicą Chodzi o wygląd wizualny czy praktyczny
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Musze to jeszcze wszytko przemyśleć [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:08_________________________________________________ moim zdaniem zły pomysł z kierownicą Chodzi o wygląd wizualny czy praktyczny mimo wszystko zły pomysł [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:12_________________________________________________jeśli już to kiere w skórę
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dokładnie na kiere skóra nawet może być mieszana perforowana ze zwykły mi się takie rozwiązanie bardzo podoba
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 To po co kombinować, chyba że masz przetartą :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ? widziałem u kumpla kierownicę obszytą skórą - wygląda bdb
Adam.S Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ? widziałem u kumpla kierownicę obszytą skórą - wygląda bdb ale chodzi konkretnie o alcantare[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:31_________________________________________________ To po co kombinować, chyba że masz przetartą :gwizdanie: Przetartej nie mam ale myślałem że do foteli by nieźle pasowało
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Alcantara na kierownicy to nie jest dobry pomysł. A nie lepiej obszyć fotele pół skórą pół alcatantara
Adam.S Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Alcantara na kierownicy to nie jest dobry pomysł. A nie lepiej obszyć fotele pół skórą pół alcatantara Skórę mam i dla tego w środek chce wszyć alcantere bo trochę się nagrzewa
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Alcantara na kierownicy to nie jest dobry pomysł. A nie lepiej obszyć fotele pół skórą pół alcatantara Skórę mam i dla tego w środek chce wszyć alcantere bo trochę się nagrzewa No to środki w alcantare
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bulczas jakie lampy wrzucasz na tył ? II lift ?
Bulczas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bulczas jakie lampy wrzucasz na tył ? II lift ? No dokładnie i będą ściemnione folią
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bulczas jakie lampy wrzucasz na tył ? II lift ? No dokładnie i będą ściemnione folią :bicz3: świntuchu spodobały Ci się Keżorowe :bicz3:
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 dlaczego nie napisałeś tutaj że masz takie lampy na sprzedaż :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi