Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ?

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam panowie chce obszyć fotele alcantarą , przy okazji kierownice ale do kierownicy nie jestem do końca przekonany a co wy na to ?

Kierownice w zamsz tylko się podobno przeciera bardzo ale trzymanie jest kox :kox:
Opublikowano

ja na to że o kierownicę nie powinieneś się obawiać, a za to o fotele tak :gwizdanie:

obszycie kierownicy to normalność, żadna nadzwyczajnie trudna sprawa, oczywiście zależy kto Ci to zrobi i jak :)

na forum jest dział gdzie każdy może wystawić swoje usługi, tam właśnie jest pewien kolega który obszywa praktycznie wszystko, wstawił fotki więc możesz pooglądać czy Ci odpowiada :wink4:

Opublikowano

Nie jeżdżę aż tak dużo to może na trochę wystarczy

Opublikowano

alkantarę bym sobie darował, mi osobiście się to nie podoba, nie lepiej skóra perforowana na kierownicę, na ręczny, gałkę zmiany biegów i mieszek? szyte nicią w kolorze nadwozia :gwizdanie:

Opublikowano

moim zdaniem zły pomysł z kierownicą :thumbdown:

Opublikowano

Musze to jeszcze wszytko przemyśleć [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:08_________________________________________________

Chodzi o wygląd wizualny czy praktyczny
Opublikowano

Musze to jeszcze wszytko przemyśleć [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:08_________________________________________________

Chodzi o wygląd wizualny czy praktyczny

mimo wszystko zły pomysł [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:12_________________________________________________jeśli już to kiere w skórę

Opublikowano

Dokładnie na kiere skóra nawet może być mieszana perforowana ze zwykły mi się takie rozwiązanie bardzo podoba :wink4:

Opublikowano

Ze skóry to ja mam teraz

Opublikowano

To po co kombinować, chyba że masz przetartą :gwizdanie:

Opublikowano

widziałem u kumpla kierownicę obszytą skórą - wygląda bdb

Opublikowano

widziałem u kumpla kierownicę obszytą skórą - wygląda bdb

ale chodzi konkretnie o alcantare[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:31_________________________________________________

To po co kombinować, chyba że masz przetartą :gwizdanie:

Przetartej nie mam ale myślałem że do foteli by nieźle pasowało
Opublikowano

Alcantara na kierownicy to nie jest dobry pomysł. A nie lepiej obszyć fotele pół skórą pół alcatantara :naughty:

Opublikowano

Alcantara na kierownicy to nie jest dobry pomysł. A nie lepiej obszyć fotele pół skórą pół alcatantara :naughty:

Skórę mam i dla tego w środek chce wszyć alcantere bo trochę się nagrzewa
Opublikowano

Skórę mam i dla tego w środek chce wszyć alcantere bo trochę się nagrzewa

No to środki w alcantare :wink4:
Opublikowano

Bulczas jakie lampy wrzucasz na tył ? II lift ?

Opublikowano

No dokładnie i będą ściemnione folią :wink4:
Opublikowano

No dokładnie i będą ściemnione folią :wink4:

:bicz3: świntuchu spodobały Ci się Keżorowe :bicz3:

Opublikowano

dlaczego nie napisałeś tutaj że masz takie lampy na sprzedaż :gwizdanie: