OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew: polskie podejście do sprawy :gwizdanie: jak by nie było i tak będzie źle [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________ powiedz to tym ludziom w Sanomierzu :gwizdanie: sandomierz się wygrzewa w słońcu
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew: polskie podejście do sprawy :gwizdanie: jak by nie było i tak będzie źle [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________ powiedz to tym ludziom w Sanomierzu :gwizdanie: sandomierz się wygrzewa w słońcu tylko,że wody po kolana
OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew: polskie podejście do sprawy :gwizdanie: jak by nie było i tak będzie źle [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________ powiedz to tym ludziom w Sanomierzu :gwizdanie: sandomierz się wygrzewa w słońcu tylko,że wody po kolana nie wyobrażam sobie ile w polskiej wenecji jest żądnych krwi komarów
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew: polskie podejście do sprawy :gwizdanie: jak by nie było i tak będzie źle [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________ powiedz to tym ludziom w Sanomierzu :gwizdanie: sandomierz się wygrzewa w słońcu tylko,że wody po kolana nie wyobrażam sobie ile w polskiej wenecji jest żądnych krwi komarów do Zatoru trzeba jakies gustowne kombinezony na wieczór zabrać
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze
OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 spadam do garażu rezać wachacze :> __________________ nom w zatorze to bez lateksu ani rusz :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 do Zatoru trzeba jakies gustowne kombinezony na wieczór zabrać ja biere obcisłe slipy :polew: ale mam humor dzisiaj źle się to zapowiadaaa :kox:
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 spadam do garażu rezać wahacze :> __________________ nom w zatorze to bez lateksu ani rusz :gwizdanie: coś mi się wydaje, że zobaczymy tam Twoją drugą twarz :gwizdanie:
OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia czyżby ktoś miał sumienie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ?
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia czyżby ktoś miał sumienie :gwizdanie: no podobno mam
OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 spadam do garażu rezać wahacze :> __________________ nom w zatorze to bez lateksu ani rusz :gwizdanie: coś mi się wydaje, że zobaczymy tam Twoją drugą twarz :gwizdanie: zamknę się w sobie i nikogo nie wpuszcze [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:16_________________________________________________ tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ? :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:16_________________________________________________nara do później
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ? robie coś pożytecznego w domu z cyckami na wierzchu, a co?
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia jedna z tych co zauważają że szklanka jest do połowy pusta, zamiast się cieszyć że jest w połowie pełna [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ? rozmawia ze mną przez kamerkę :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia jedna z tych co zauważają że szklanka jest do połowy pusta, zamiast się cieszyć że jest w połowie pełna [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ? rozmawia ze mną przez kamerkę :polew: :polew: :polew: chciałbyś !!
A4 Mario Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew: ty to se umisz wmawiać :polew:
A4 Mario Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew: ty to se umisz wmawiać :polew: :polew: :polew: :polew: ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew: ty to se umisz wmawiać :polew: :polew: :polew: :polew: ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik za to, to już napewno Ci jeb*ie
Rekomendowane odpowiedzi