stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 tylko,że wody po kolana przynajmniej nie muszą jechać nad morze nie śmiej sie z ludzkiego nieszczęścia jedna z tych co zauważają że szklanka jest do połowy pusta, zamiast się cieszyć że jest w połowie pełna [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ a Ty robisz coś pożytecznego w domu, czy paradujesz po domu z cyckami na wierzchu ? rozmawia ze mną przez kamerkę :polew: :polew: jebłem z fotela [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:28_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew: wstałem, usiadłem jebłem po raz drugi
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik nom to chyba trochu przesadziłeś ziom
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Zemną już skończyła rozmowe... :polew: :polew: ty to se umisz wmawiać :polew: :polew: :polew: :polew: ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik za to, to już napewno Ci jeb*ie no i zaraz komus jeb*ne
A4 Mario Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik nom to chyba trochu przesadziłeś ziom Wyluzuj... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 ja jak ja ale Stan żę Baśka jest tylko jego... :polew: :polew: bez obrazy off corse.... żarcik nom to chyba trochu przesadziłeś ziom Wyluzuj... :polew: :polew: niemusze bo ja zawsze jestem [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:31_________________________________________________Max nie nadrabiaj spamu hehe
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 no i co tu dzisiaj robić w tak piękną pogodę ? [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:32_________________________________________________Max, paliwo ma drożeć :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemka ziomale i rodzynki ale dziś zimno na dworku aż mnie poty zalewają :>
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemka ziomale i rodzynki ale dziś zimno na dworku aż mnie poty zalewają :>
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 no i co tu dzisiaj robić w tak piękną pogodę ? [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:32_________________________________________________Max, paliwo ma drożeć :gwizdanie: miałes informować w druga strone :gwizdanie: :gwizdanie: podpinam się pod pierwszą część wypowiedzi mam plana iść do kina na króla persi
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemka ziomale i rodzynki ale dziś zimno na dworku aż mnie poty zalewają :> mam podobnie dobry avatarek :decayed: bardzo pasuje do naszych spotów
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemka ziomale i rodzynki ale dziś zimno na dworku aż mnie poty zalewają :> mam podobnie dobry avatarek :decayed: bardzo pasuje do naszych spotów kędzior mogę cię zaprosić do kina ale stawiasz popcorn :polew: :polew: qwa zapomniałe tego nie jem :wallbash: :wallbash: stawiasz wode
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 paliwo na pewno nie będzie tanieć po primo raz: zbliżają się wakację po primo dwa: są wypłaty zapomogi dla powodzian, więc podrożeje paliwo, wóda i fajki - skąś ta kasa musi być :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 paliwo na pewno nie będzie tanieć po primo raz: zbliżają się wakację po primo dwa: są wypłaty zapomogi dla powodzian, więc podrożeje paliwo, wóda i fajki - skąś ta kasa musi być :gwizdanie: biednemu zawsze wiatr w oczy .... i c**j w d*pę :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 paliwo na pewno nie będzie tanieć po primo raz: zbliżają się wakację po primo dwa: są wypłaty zapomogi dla powodzian, więc podrożeje paliwo, wóda i fajki - skąś ta kasa musi być :gwizdanie: tylko nie wódaaaa ;( ;( ;( ;( kędzior mogę cię zaprosić do kina ale stawiasz popcorn :polew: :polew: qwa zapomniałe tego nie jem :wallbash: :wallbash: stawiasz wode wode czy wóde?? bo niewiem czy się okala iść
A4 Mario Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 paliwo na pewno nie będzie tanieć po primo raz: zbliżają się wakację po primo dwa: są wypłaty zapomogi dla powodzian, więc podrożeje paliwo, wóda i fajki - skąś ta kasa musi być :gwizdanie: biednemu zawsze wiatr w oczy .... i ch***j w d*pę :polew: :polew: A to już wiem czemu Miszka zawsze chce byc biedny.... bo biednemu Hu... w Dupe... :polew:
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 paliwo na pewno nie będzie tanieć po primo raz: zbliżają się wakację po primo dwa: są wypłaty zapomogi dla powodzian, więc podrożeje paliwo, wóda i fajki - skąś ta kasa musi być :gwizdanie: tylko nie wódaaaa ;( ;( ;( ;( kędzior mogę cię zaprosić do kina ale stawiasz popcorn :polew: :polew: qwa zapomniałe tego nie jem :wallbash: :wallbash: stawiasz wode wode czy wóde?? bo niewiem czy się okala iść głodnemu chleb na myśli W O D A NIE WÓDA WODA WYSTARCZY :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 głodnemu chleb na myśli W O D A NIE WÓDA WODA WYSTARCZY :polew: :polew: ee to pierdo*e nie idę niekalkuluję mi się :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 taaaaaaaa wiem bo jak wódka to jeszcze bym po ciebie musiał jechać wtedy mi się nie kali
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 jeszcze godzina Seski ma podjechać tankować dzisiaj Jak myślicie, jak go skroje za pierwszym razem po 4,20/litr to może się zniechęcić czy nie :polew: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:51_________________________________________________ taaaaaaaa wiem bo jak wódka to jeszcze bym po ciebie musiał jechać wtedy mi się nie kali kali Ci się mnie możesz zabrać po drodze
Maxito Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 jeszcze godzina Seski ma podjechać tankować dzisiaj Jak myślicie, jak go skroje za pierwszym razem po 4,20/litr to może się zniechęcić czy nie :polew: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 12:51_________________________________________________ taaaaaaaa wiem bo jak wódka to jeszcze bym po ciebie musiał jechać wtedy mi się nie kali kali Ci się mnie możesz zabrać po drodze a woda bedzie ??? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi