Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jestem ciekawy czy mają strój czołgu... mi by pasował w sam raz. Lufe już mam odpowiednią hehe żeś tera doj**ał :polew:
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Miszka nieźle jedziesz z tymi wiadomościami... a jeszcze niedawno 460 :gwizdanie: zachwile VIP'em zostaniesz nudzi mi się w robocie ostatnimi czasy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 20:54_________________________________________________zaraz krolu coś doj**ie no dziś napisałeś 4 bo rano miałeś 522 :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 21:18_________________________________________________ ej on ma 2 ?
Bulczas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Krolu jak zrobisz tak jak na tym VT to będzie
A-rek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Stanley miales moze czas aby zmierzyc dla mnie na jakiej wysokosci masz nadkola :?: Miszka moge ciebie tez o to poprosic :?: ja mierzyłem ostatnio na spocie, 67,5 i 69,5cm ale nie pamiętam które było przód a które tył :gwizdanie: Miszka, a oponki masz 225/45 :?: przyznaje się, zapomniałem luzik Bulczas autko niezle wyglada ale brakuje do tego dachu czarnych kolek :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Krolu jak zrobisz tak jak na tym VT to będzie no oprócz gleby i felg.. ale za to będę miał te 4 koło z przodu co brakuje :naughty: nie no keżor jest git a tak na serio to się waham... chyba na spocie wezmę statyw i zrobię dokładne fotki i to po wklejam, żeby był na 100% wiarygodny VT...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności
Bulczas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Bulczas[/b] autko niezle wyglada ale brakuje do tego dachu czarnych kolek :gwizdanie: Może się stworzą :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Krolu jak zrobisz tak jak na tym VT to będzie no oprócz gleby i felg.. ale za to będę miał te 4 koło z przodu co brakuje :naughty: nie no keżor jest git a tak na serio to się waham... chyba na spocie wezmę statyw i zrobię dokładne fotki i to po wklejam, żeby był na 100% wiarygodny VT... dasz radę
Bulczas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Krolu jak zrobisz tak jak na tym VT to będzie no oprócz gleby i felg.. ale za to będę miał te 4 koło z przodu co brakuje :naughty: nie no keżor jest git a tak na serio to się waham... chyba na spocie wezmę statyw i zrobię dokładne fotki i to po wklejam, żeby był na 100% wiarygodny VT... Maluj i się nawet nie zastanawiaj
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności jebudup ale to kobieta tez musi być otwarta na wszystkie strony
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja to chyba wróce do 15" :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 21:25_________________________________________________ ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności jebudup ale to kobieta tez musi być otwarta na wszystkie strony żeby to jedna kobieta....
keżor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności jebudup ale to kobieta tez musi być otwarta na wszystkie strony jeszcze jest
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Krolu jak zrobisz tak jak na tym VT to będzie no oprócz gleby i felg.. ale za to będę miał te 4 koło z przodu co brakuje :naughty: nie no keżor jest git a tak na serio to się waham... chyba na spocie wezmę statyw i zrobię dokładne fotki i to po wklejam, żeby był na 100% wiarygodny VT... Maluj i się nawet nie zastanawiaj właśnie - jest ten moment, że od tego co teraz zrobię będzie zależało, w jakim kierunku muszę pójść.. a ja jestem jak baba sam nie wiem [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 21:28_________________________________________________ ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności jebudup ale to kobieta tez musi być otwarta na wszystkie strony jeszcze jest nie przegroda przeszkadza
keżor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 .. a ja jestem jak baba sam nie wiem
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 .. a ja jestem jak baba sam nie wiem
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 z tą przegrodą to jest niezłe Krolu, przeciez to, jak będzie wyglądać twoje auto, to nie jest sprawa zycia i smierci Wyimaginuj sobie jakie moje jest i idz w tym kierunku
keżor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 ej on ma 2 ? rozdwojone końcówki dwa baty, więcej możliwości, więcej przyjemności jebudup ale to kobieta tez musi być otwarta na wszystkie strony jeszcze jest nie przegroda przeszkadza przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty w tym cytacie
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 z tą przegrodą to jest niezłe Krolu, przeciez to, jak będzie wyglądać twoje auto, to nie jest sprawa zycia i smierci Wyimaginuj sobie jakie moje jest i idz w tym kierunku właśnie JAK BYM MIAŁ TAKIE JAK TY TO BYM WIEDZIAŁ a tak mam takie ni w 5 ni w 10 nie wiem...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 z tą przegrodą to jest niezłe Krolu, przeciez to, jak będzie wyglądać twoje auto, to nie jest sprawa zycia i smierci Wyimaginuj sobie jakie moje jest i idz w tym kierunku właśnie JAK BYM MIAŁ TAKIE JAK TY TO BYM WIEDZIAŁ a tak mam takie ni w 5 ni w 10 nie wiem... ta czarna jest :slina: PS. to mój avatar
Rekomendowane odpowiedzi