keżor Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 siema, no ja też musze jeszcze troche przypucować ognie
piterra Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Keżor nie zapomnij "tajli" dla mnie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 to mam wyciągać anzug z szafy? taki reprezentacyjny ten wyjazd :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 to mam wyciągać anzug z szafy? taki reprezentacyjny ten wyjazd :gwizdanie: no ja juz wszystko wyprasowane i wykrochmalone mam wiec z tym azugiem to nie glupi pomysl
Bulczas Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam Fury wypocane Ja właśnie skończyłem. Godzinę polerowałem same felgi
Maxito Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 siema ziomale wszystko już gotowe lista prawie zamknieta fura wypucowana niestety bez polerki ja jade na pakiecie kołpak nie miałem czasu wczoraj na zmiany a dziś nie bedę zmieniał bo jeszcze i odpadną po drodze koła dobra pany idę coś zjeśc widzimy sie jak ustalone 14:30 go-sport nie spóźnić sie i zakładać wyjściowe dresy :polew: [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 12:54_________________________________________________keżor ramki weź i aparat i kartę do aparatu i baterie sprawdź czy działają
keżor Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Pany Problemik !!!!! Miszce zajeb.li wkłady do lusterek !!!! jak ktoś ma jakieś na zbyciu to mu weźcie pod Go-sport
Gość osetti Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Spot Pozdrawiam katowicką ekipę!
keżor Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 ale tu cicho . ECHOOOO... .... EChhhhhhooooo.... ....Echhhhhhhhho.... ....echooo.... nikt jeszcze z Kato nie wrócił ? bo nas Ci z Kaliforni wyprzedzą
czester Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Kezor projekt twojej furki mega :notworthy:
Gość osetti Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ale tu cicho . ECHOOOO... .... EChhhhhhooooo.... ....Echhhhhhhhho.... ....echooo.... nikt jeszcze z Kato nie wrócił ? bo nas Ci z Kaliforni wyprzedzą znów drzesz łacha z nas
keżor Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Kezor projekt twojej furki mega :notworthy: dzięki , jak chcesz to Ci też walne :> ale tu cicho . ECHOOOO... .... EChhhhhhooooo.... ....Echhhhhhhhho.... ....echooo.... nikt jeszcze z Kato nie wrócił ? bo nas Ci z Kaliforni wyprzedzą znów drzesz łacha z nas nie prawda przecież już macie aż 100stron ,a to prawie 150 a to już prawie 200cie
piterra Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 spot mega thx wszystkim uczestnikom
Rekomendowane odpowiedzi