Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szczęść Boże widzę, że na sumie byłeś i Ci się klimat udzielił a stwierdziłem że trza by się trochę nawrócić czy coś i przestać pic :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szczęść Boże widzę, że na sumie byłeś i Ci się klimat udzielił a stwierdziłem że trza by się trochę nawrócić czy coś i przestać pic :polew: :polew: Mi babcia ostatnio powiedziała, że nie mam dziewczyny, dlatego, że nie chodzę do kościoła - więc za tydzień idę z tobą :naughty:
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 kurde, wczoraj tyle wypiłem, a tak mi się chce pić...
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szczęść Boże widzę, że na sumie byłeś i Ci się klimat udzielił a stwierdziłem że trza by się trochę nawrócić czy coś i przestać pic :polew: :polew: Mi babcia ostatnio powiedziała, że nie mam dziewczyny, dlatego, że nie chodzę do kościoła - więc za tydzień idę z tobą :naughty: no widzisz słuchaj babci kurde, wczoraj tyle wypiłem, a tak mi się chce pić... bo to jest zależność... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szczęść Boże widzę, że na sumie byłeś i Ci się klimat udzielił a stwierdziłem że trza by się trochę nawrócić czy coś i przestać pic :polew: :polew: Mi babcia ostatnio powiedziała, że nie mam dziewczyny, dlatego, że nie chodzę do kościoła - więc za tydzień idę z tobą :naughty: no widzisz słuchaj babci no ona w moim wieku już 2 dziecko rodziła.. :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemacie koledzy i kolezanki ale piekna pogoda moze jakis wspolny wypad nad wode albo rowery jakies
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemacie koledzy i kolezanki ale piekna pogoda moze jakis wspolny wypad nad wode albo rowery jakies ja się powtórzę - rower
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja jadę do rodziców więc niestety odpadam ( co do roweru- niestety takiego nie posiadam)
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Szczęść Boże widzę, że na sumie byłeś i Ci się klimat udzielił a stwierdziłem że trza by się trochę nawrócić czy coś i przestać pic :polew: :polew: Mi babcia ostatnio powiedziała, że nie mam dziewczyny, dlatego, że nie chodzę do kościoła - więc za tydzień idę z tobą :naughty: no widzisz słuchaj babci no ona w moim wieku już 2 dziecko rodziła.. :gwizdanie: ty też możesz może będą bliźniaki :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 dobra odwoluje rower moja mi tu mowi ze na zaden rower nie idzie ma cos z noga jakies lekkie skrecenie sorry a tez chcialbym ja wziasc :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 dobra odwoluje rower moja mi tu mowi ze na zaden rower nie idzie ma cos z noga jakies lekkie skrecenie sorry a tez chcialbym ja wziasc :gwizdanie: No to wymasuj jej nóżkę w domu...
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemka siemacie koledzy i kolezanki ale piekna pogoda moze jakis wspolny wypad nad wode albo rowery jakies ja się powtórzę - rower pakerhala
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem No tacy to pożyją...
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siema z samego rana jak wstałem No tacy to pożyją... taa a jutro już do roboty
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba
Bulik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba :szukaj:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba polecam pogorie...
Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak wstałem i Zaraz wyruszam też gdzieś grillować [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 12:47_________________________________________________ gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba polecam pogorie... A byłeś tam ostatnio bo ja byłem i był syf jak cholera
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba :szukaj: 1,6
Rekomendowane odpowiedzi