Grisza79 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Śpią już wszyscy? nie... ale się szykuje
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________pierwsza kąpiel w jeziorze w tym roku zaliczona
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Śpią już wszyscy? nie... ale się szykuje Co tam Grisza? Ja wróciłem z knajpy bo byłe oglądać meczyk. Wynik idealny bo właśnie miałem taki kupon... :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________pierwsza kąpiel w jeziorze w tym roku zaliczona Gdzie byliście w końcu?
Grisza79 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Śpią już wszyscy? nie... ale się szykuje Co tam Grisza? Ja wróciłem z knajpy bo byłe oglądać meczyk. Wynik idealny bo właśnie miałem taki kupon... :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________pierwsza kąpiel w jeziorze w tym roku zaliczona Gdzie byliście w końcu? Meczyk :notworthy: Argentyna :oklaski: mykam nyny
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Śpią już wszyscy? nie... ale się szykuje Co tam Grisza? Ja wróciłem z knajpy bo byłe oglądać meczyk. Wynik idealny bo właśnie miałem taki kupon... :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________pierwsza kąpiel w jeziorze w tym roku zaliczona Gdzie byliście w końcu? Meczyk :notworthy: Argentyna :oklaski: mykam nyny Dobzre się skończyło! na pogorii Na której? III??
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 chyba tak - nie moje rejony No to się musisz kolego orientować żebyś wiedział gdzie bywasz...
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 chyba tak - nie moje rejony No to się musisz kolego orientować żebyś wiedział gdzie bywasz... ja miałem dziś przewóz wiec mi to jedno było p.s. dzięki Diman
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 chyba tak - nie moje rejony No to się musisz kolego orientować żebyś wiedział gdzie bywasz... ja miałem dziś przewóz wiec mi to jedno było p.s. dzięki Diman diman dziś kierownik? Ja spadam w kimono
talib1990 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja też już w domku, Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... ps. Kędzior dzięki za karnięcie się furką na tym wydechu, byłem teraz po fajki i koles w sklepie pyta czy nie wiem co to za " idiota " zapierdalal ciemnym kombi bo osiedle pobudził :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja też już w domku, Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... ps. Kędzior dzięki za karnięcie się furką na tym wydechu, byłem teraz po fajki i koles w sklepie pyta czy nie wiem co to za " idiota " zapierdalal ciemnym kombi bo osiedle pobudził :polew: to dobrze że siedziałem jako pasażer wypad dzisiaj jak dla mnie mega udany, tylko normalka baby się schlały :polew:
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja też już w domku, Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... ps. Kędzior dzięki za karnięcie się furką na tym wydechu, byłem teraz po fajki i koles w sklepie pyta czy nie wiem co to za " idiota " zapierdalal ciemnym kombi bo osiedle pobudził :polew: to dobrze że siedziałem jako pasażer wypad dzisiaj jak dla mnie mega udany, tylko normalka baby się schlały :polew: Ja mimo szczerych chęci nie dałem rady bo jakieś dziwne akcje miałem na koniec w robocie...
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja też już wróciłem było zacnie dziś , aż do powrotu Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... gumka jest cała , bezpiecznie dojechaliśmy ... k**wa jego za***ana w dupe mać PS. sprzedam audi A4 , stan igła, tylko nie pali :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja też już w domku, Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... ps. Kędzior dzięki za karnięcie się furką na tym wydechu, byłem teraz po fajki i koles w sklepie pyta czy nie wiem co to za " idiota " zapierdalal ciemnym kombi bo osiedle pobudził :polew: to dobrze że siedziałem jako pasażer wypad dzisiaj jak dla mnie mega udany, tylko normalka baby się schlały :polew: Ja mimo szczerych chęci nie dałem rady bo jakieś dziwne akcje miałem na koniec w robocie... no jak zawsze... [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 00:01_________________________________________________ ja też już wróciłem było zacnie dziś , aż do powrotu Keżor linka jak tam mam nadzieje, że nie pękła ... gumka jest cała , bezpiecznie dojechaliśmy ... ku***a jego za***ana w dupe mać PS. sprzedam audi A4 , stan igła, tylko nie pali :gwizdanie: porezasz i bedzie palić Talib dzięki za pomoc ziom [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 00:04_________________________________________________lecę w kimę narkaa
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 no ja też cisne spać porezasz i bedzie palić tam c**j z autem , nie zrobiłem dziś klaty ;( :polew:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 00:06_________________________________________________Diman , wrzucaj te fotki co ja robiłem , póki Kaśka aparatu nie dopadnie , bo Ci sie oberwie
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 no ja też cisne spać porezasz i bedzie palić tam ch***j z autem , nie zrobiłem dziś klaty ;( :polew: hahaha a przy serwowaniu i ścinaniu ją ćwiczyłeś więc niema źle :decayed: gibam nygusy narka pamiętajcie za tydzień znowu pogoria :kox:
Rekomendowane odpowiedzi