Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemanderooo a Ty co tak wcześnie? pewnie już obiad wcinasz :gwizdanie: na wcześniejszym byłem :gwizdanie: nom czekam czekam na obiadek zaraz będzie Takiemu to dobrze..... Ja sobie musze isć zrobić ;(
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemanderooo a Ty co tak wcześnie? pewnie już obiad wcinasz :gwizdanie: na wcześniejszym byłem :gwizdanie: nom czekam czekam na obiadek zaraz będzie Takiemu to dobrze..... Ja sobie musze isć zrobić ;( ale ty sobie zrobisz to co chcesz a ja jem to co zrobione
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemanderooo a Ty co tak wcześnie? pewnie już obiad wcinasz :gwizdanie: na wcześniejszym byłem :gwizdanie: nom czekam czekam na obiadek zaraz będzie Takiemu to dobrze..... Ja sobie musze isć zrobić ;( ale ty sobie zrobisz to co chcesz a ja jem to co zrobione to rzeczywiście masz przeje*bane :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 to rzeczywiście masz przeje*bane :gwizdanie: samo życie :polew:
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 spadam do domu,zaliczyłem 20 nadminut
A4 Mario Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak tam jutrzejszy zlocik katowicki??? jaka pogode na jutro zamówiliście??? Planujecie Grilla gospodarze??
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak tam jutrzejszy zlocik katowicki??? jaka pogode na jutro zamówiliście??? Planujecie Grilla gospodarze?? Jak masz zamiar przyjechać to nie będzie w ogóle spota
A4 Mario Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak tam jutrzejszy zlocik katowicki??? jaka pogode na jutro zamówiliście??? Planujecie Grilla gospodarze?? Jak masz zamiar przyjechać to nie będzie w ogóle spota :ssij: :ssij:
diman Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja też sobie sam robię po wczorajszej lekkiej przekomarzance to sie nie dziwie ze sam sobie robisz :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak się kładłem wczoraj spać już w sumie spałem prawie a tu słyszę pisk opon i jeb jeb, patrzę przez okno a tu auto stoi w parku :gwizdanie: http://www.sosnowiec.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art838,pijany-uderzyl-w-drzewa.html[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 16:34_________________________________________________ Ja też sobie sam robię po wczorajszej lekkiej przekomarzance to sie nie dziwie ze sam sobie robisz :gwizdanie: Już w aucie mnie przepraszała
talib1990 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemka chłopaki co tam ?? ja wrocilem z roboty, obiad jem i szukam auta na scoucie i mobile :decayed:
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemka chłopaki co tam ?? ja wrocilem z roboty, obiad jem i szukam auta na scoucie i mobile :decayed: Keżor chcę sprzedać
keżor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemka chłopaki co tam ?? ja wrocilem z roboty, obiad jem i szukam auta na scoucie i mobile :decayed: Keżor chcę sprzedać stan igła , jeżdżony przez kobiete
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 siemka chłopaki co tam ?? ja wrocilem z roboty, obiad jem i szukam auta na scoucie i mobile :decayed: Keżor chcę sprzedać stan igła , jeżdżony przez kobiete Zapomniałeś dodać nie katowany i 100% sprawny
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 17:25_________________________________________________
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 17:25_________________________________________________ :hi:
Rekomendowane odpowiedzi