akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ale ich jadą już 2;0 i leci meczyk No leci ale trochę przerywa w tym NECIE!!! już ci poweidziałem weź się do roboty :tongue4: No i q***wa nie widziałem bramek!
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 :tongue4: No i q***wa nie widziałem bramek! aż tak ci zacina??
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 :tongue4: No i q***wa nie widziałem bramek! aż tak ci zacina?? :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose O f*ck........ jami jami :polew: Miszka, jak już myślę że bardziej obleśnym być nie idzie to ty piszesz coś takiego pokazując że jak najbardziej można dzięki druga bramka - akcja
OKO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 :tongue4: No i q***wa nie widziałem bramek! aż tak ci zacina?? meczyk akcja po akcji Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose O f*ck........ jami jami :polew: Miszka, jak już myślę że bardziej obleśnym być nie idzie to ty piszesz coś takiego pokazując że jak najbardziej można dzięki druga bramka - akcja :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem Sam? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i leci meczyk Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose O f*ck........ jami jami :polew: Miszka, jak już myślę że bardziej obleśnym być nie idzie to ty piszesz coś takiego pokazując że jak najbardziej można hehe jeszcze nie raz cię zaskoczy :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem Sam? :polew: :polew: hahahah ta :polew:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i leci meczyk Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose O f*ck........ jami jami :polew: Miszka, jak już myślę że bardziej obleśnym być nie idzie to ty piszesz coś takiego pokazując że jak najbardziej można hehe jeszcze nie raz cię zaskoczy :polew: Miszka! Gdzieś Ty był jak Cię nie było!? Alkoholizowałeś się!? druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem Sam? :polew: :polew: hahahah ta :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose O f*ck........ jami jami :polew: Miszka, jak już myślę że bardziej obleśnym być nie idzie to ty piszesz coś takiego pokazując że jak najbardziej można aha bo mi się przypomniało - właśnie od takich tekstów zostałem okrzyknięty gejem spotów katowickich - no cóż jebie się w głowach ludziom [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:28_________________________________________________Akjam w chatce w górach :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Keżor mi wszedł na psychę i nie otworzyłem piwka ;(
OKO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem Sam? :polew: :polew: sam sobie strzelał i sam bronił
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 druga bramka - akcja na podwórku lepsze robiłem Sam? :polew: :polew: sam sobie strzelał i sam bronił Taki szybki ten Nasz Kędzisan? :polew: Keżor mi wszedł na psychę i nie otworzyłem piwka ;( Uuuuuu..... :polew: Akjam w chatce w górach :gwizdanie: No prosze...
OKO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Keżor mi wszedł na psychę i nie otworzyłem piwka ;( nie pozwól się zniewolić jakiemuś koksowi
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Keżor mi wszedł na psychę i nie otworzyłem piwka ;( nie pozwól się zniewolić jakiemuś koksowi :polew:
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Keżor mi wszedł na psychę i nie otworzyłem piwka ;( nie pozwól się zniewolić jakiemuś koksowi jest silniejszy odemnie
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch Teksty ma dobre! :polew: :polew:A widzieliście wczoraj Listkiewicza?
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch z tymi naszymi "specjalistami" to jest porazka, juz od pierwszego meczu walą takimi głupotami ze nie idzie tego sluchac
Rekomendowane odpowiedzi