Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 co jest ziomy?? siemano co z ta pogoria cholera kedzior organizuj cos dzwon do ludzi i jedziemy siatke cza zorganizowac zeby nam jej nie wynajeli no widzisz jakie łoje tyle gadania a teraz cisza SMS poszły jak nie będzie odzewu to zaczynam wydzwaniać [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 09:44_________________________________________________Seski zwerbowany Bulczas też pisze że by raczej jechał Dimek ustalmy godz o której będziecie
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no Kędżi Sanie my też się piszemy to pakuj mandel i cie zaraz widzę u mnie
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no Kędżi Sanie my też się piszemy to pakuj mandel i cie zaraz widzę u mnie mam cię zgarnąć ?
Seski Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dobry kędzisanie czemu żeś mnie zebrał tak rano z łóżka?
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no Kędżi Sanie my też się piszemy to pakuj mandel i cie zaraz widzę u mnie mam cię zgarnąć ? jak wiesz gdzie to jest to możesz wbijać prosto nad wodę, a jak nie to spotkanie u mnie dobry kędzisanie czemu żeś mnie zebrał tak rano z łóżka? i tak jest późno bo we wstępnych ustaleniach o 10 to już mieliśmy być nad wodą
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 mniej więcej wiem gdzie, pocisnę obwodnicą wsch, o której u Ciebie zbiórka ?
diman Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 co jest ziomy?? siemano co z ta pogoria cholera kedzior organizuj cos dzwon do ludzi i jedziemy siatke cza zorganizowac zeby nam jej nie wynajeli no widzisz jakie łoje tyle gadania a teraz cisza SMS poszły jak nie będzie odzewu to zaczynam wydzwaniać [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 09:44_________________________________________________Seski zwerbowany Bulczas też pisze że by raczej jechał Dimek ustalmy godz o której będziecie mysle ze damy rade o 12.00 wyjechac wiec gdzies okolo 12.45 bysmy byli u ciebie kedzior wiec moze sie na ta godzine ustawmy a jak nie to wy juz jedzcie a my dojedziemy no i jeszcze jedno co z tym noclegiem tam bo bym sie czego napil dawno nic nie pilem jakos przed chwila to bylo
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 o 12.45 dopiero?? :shocked: na 11.30 Diman widzę cię u mnie
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 to wy chcecie tam jechać na 13 ? ? ? to ja odpadam w takim razie wo ok16:30 muszę jechać z powrotem bo na te urodziny idziemy...
Seski Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 co jest ziomy?? siemano co z ta pogoria cholera kedzior organizuj cos dzwon do ludzi i jedziemy siatke cza zorganizowac zeby nam jej nie wynajeli no widzisz jakie łoje tyle gadania a teraz cisza SMS poszły jak nie będzie odzewu to zaczynam wydzwaniać [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 09:44_________________________________________________Seski zwerbowany Bulczas też pisze że by raczej jechał Dimek ustalmy godz o której będziecie mysle ze damy rade o 12.00 wyjechac wiec gdzies okolo 12.45 bysmy byli u ciebie kedzior wiec moze sie na ta godzine ustawmy a jak nie to wy juz jedzcie a my dojedziemy no i jeszcze jedno co z tym noclegiem tam bo bym sie czego napil dawno nic nie pilem jakos przed chwila to bylo diman jak chcesz to możesz przenocować u nas
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 a te domki jak chcesz to już się popytamy na miejscu jak będziemy,
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 to ja curwa na spontanie w 30 min się zbieram, a co mieliście zaplanowane od tygodnia będziecie się 3 godziny szykować
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 to ja curwa na spontanie w 30 min się zbieram, a co mieliście zaplanowane od tygodnia będziecie się 3 godziny szykować jebaj ich
Seski Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 tylko nie sr** i się zbierać ale szybko! [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:04_________________________________________________Miszek a ty się nie wybierasz na karty? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi