stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 śpiochy wstają, byście się chwycili roboty
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 śpiochy wstają, byście się chwycili roboty po wczorajszym nakałcie cud, że w ogóle wstałem, już wychlałem 1,5litra wody
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 śpiochy wstają, byście się chwycili roboty po wczorajszym nakałcie cud, że w ogóle wstałem, już wychlałem 1,5litra wody przeczytaj swoje wczorajsze wypowiedzi [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 09:48_________________________________________________Apropo, mógłbys podjechać obadać ten tor gokartowy, który jest w Tychach ?
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Stanley sprawdzę ale nie dziś Akjam szkolenie zaczynam dziś ale to dopiero na 15 dalej jestem nastukany
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 10:21_________________________________________________jak mnie wszystko boli... już nie śpię z Dimanem..
A-rek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 A-rek Wiesz coś o wynikach z Kamienia jak tam ekipa pojechała??? Mario z tego co wiem to Klima (zielona Corsa A) zdobyl I miejsce, a Sajmon (Golf VRT) najlepszy czas w elminacjach 11,920/11,693 a potem male problemy bo auto nie chcialo sie rozpedzac
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 10:21_________________________________________________jak mnie wszystko boli... już nie śpię z Dimanem.. ja nie spałem z Dimanem i też mnie wszytsko boli :gwizdanie:
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;(
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 10:21_________________________________________________jak mnie wszystko boli... już nie śpię z Dimanem.. ja nie spałem z Dimanem i też mnie wszytsko boli :gwizdanie: mówisz, że to nie jets wina Dimana? [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 12:27_________________________________________________ :polew: znalazłem filmiki na komórce nagrane z imprezy i nie pamiętam motywu ze śmietana... czego jeszcze nie pamiętam? :blink:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 12:33_________________________________________________ Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety uuu no to lipa..
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety no to wsiadaj na rower :gwizdanie:
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety no to wsiadaj na rower :gwizdanie: żartowniś
akjam Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety No to grubooo. Musisz teraz uważać na furkę bo jakby Ci ją gdzieś pod... to ubezpieczalnia chce mieć komplety kluczyków i wtedy kapa!
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety No to grubooo. Musisz teraz uważać na furkę bo jakby Ci ją gdzieś pod... to ubezpieczalnia chce mieć komplety kluczyków i wtedy kapa! yyyyyy nom wiem naszczeście już mam ją u siebie w garażu a w poniedziałek będą klucze /scyzoryk + serwisowy/ tylko znów laweta do serwisu na kodowanie :wallbash: dobrze że mam znajomka z lawetą :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety No to grubooo. Musisz teraz uważać na furkę bo jakby Ci ją gdzieś pod... to ubezpieczalnia chce mieć komplety kluczyków i wtedy kapa! yyyyyy nom wiem naszczeście już mam ją u siebie w garażu a w poniedziałek będą klucze /scyzoryk + serwisowy/ tylko znów laweta do serwisu na kodowanie :wallbash: dobrze że mam znajomka z lawetą :gwizdanie: Ile będzie kosztować cała impreza (kluczyki, kodowanie)?P.S. Tyle razy mówię żeby nie pić jak się ma kluczyki przy sobie! :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Widze że niezłą jazde mieliście przez weekend
OKO Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Siema Kur.wa żałuje że nie pojechałem do dimana byłbym się schlał ale pewnie nic bym nie zgubił Wczoraj albo zgubiłem albo mi za***ali kluczyki do ojdi :wallbash: a nie mam drugiego kompletu ;( uuuuu to niezła lipa Klucze już zamówiłem będą w poniedziałek za tydzień ;( ale od razu 2 komplety No to grubooo. Musisz teraz uważać na furkę bo jakby Ci ją gdzieś pod... to ubezpieczalnia chce mieć komplety kluczyków i wtedy kapa! yyyyyy nom wiem naszczeście już mam ją u siebie w garażu a w poniedziałek będą klucze /scyzoryk + serwisowy/ tylko znów laweta do serwisu na kodowanie :wallbash: dobrze że mam znajomka z lawetą :gwizdanie: Ile będzie kosztować cała impreza (kluczyki, kodowanie)?P.S. Tyle razy mówię żeby nie pić jak się ma kluczyki przy sobie! :polew: :polew: Za kluczyki 650 pln ;( ;( ;( kodowanie 100-150 pln ;( :wallbash: Widze że niezłą jazde mieliście przez weekend jazdę bez trzymanki
Rekomendowane odpowiedzi