Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 łaź z nami do spiża , tam takie d*py to norma ale ja bym chciał tytuł jednogo z tych wałków co wam sie "archiva" powłączały , taka skoczna , supersonic czy jakoś tak , ale na jutube nie umiem znaleźć ;( :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:hmm supersonic to jedynie Music Insruktor o Krolu mnei wyprzedzil
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 pamiętam jeszcze czarne oczy, dla mnie masz stajla, capitana jacka, blue jeans i majorke
keżor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 pamiętam jeszcze czarne oczy, dla mnie masz stajla, capitana jacka, blue jeans i majorke lunatycy?? :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 19:01_________________________________________________ keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k to wtedy chyba żeśmy dawali elektro-robo denss :polew:
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 pamiętam jeszcze czarne oczy, dla mnie masz stajla, capitana jacka, blue jeans i majorke lunatycy?? :polew: o lunatycy i przezyjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k kawałek z mojej młodości
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 ej to była impreza na Knurkowie to przenosimy spam tam :naughty:
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k kawałek z mojej młodości to ty pamiętasz tak odległe czasy :polew: pamiętam jeszcze czarne oczy, dla mnie masz stajla, capitana jacka, blue jeans i majorke lunatycy?? :polew: o lunatycy i przezyjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tak to leciało ej to była impreza na Knurkowie to przenosimy spam tam :naughty: Knurków niema wątku :polew: :polew:
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 mam filmik jak śpiewamy ze świeczkami :kox: ogień
Grisza79 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Sami techno i dance maniacy Nikt tu rocka i hip-hopu nie słucha ... ?? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Sami techno i dance maniacy Nikt tu rocka i hip-hopu nie słucha ... ?? :gwizdanie: słuchamy
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Sami techno i dance maniacy Nikt tu rocka i hip-hopu nie słucha ... ?? :gwizdanie: jak nie leciało na 100% i to w tv dj.600V - mercetedees s 600 czy jakoś tak i jeszcze to Slipknot-Wait and bleed :punk: :punk:
keżor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k kawałek z mojej młodości taaaa, bo tyś był kiedyś młody ?
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Slipknot-Wait and bleed :punk: :punk: jeahhhh :punk: :punk: szkoda że nie pozwolili nam oglądać koncertu taaaa, bo tyś był kiedyś młody ? w '39
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 keżor to? :jerk: t :jerk: :ad: a :banan3: k kawałek z mojej młodości miałem kiedyś ich ori kasetę ale na andrzejkach w podstawówce mi ktoś zaj....ł
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 lece chwilowo w teren, trzeba coś pobiegać, żeby stracić wagę przed sobotnim grand prix :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 lece chwilowo w teren, trzeba coś pobiegać, żeby stracić wagę przed sobotnim grand prix :gwizdanie: przyjmuj tylko płyny nic nie jedz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 a stompa ktoś kiedyś słuchał ? to jest koks
Rekomendowane odpowiedzi