Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 trip hop Słuchał ktoś kiedyś ? jesteśmy za młodzi [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 19:23_________________________________________________ a stompa ktoś kiedyś słuchał ? to jest koks prawie jak safriduo i audiofils :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 19:24_________________________________________________piosenka o tym jak był zakochany i chodził oglądać zachody słońca ze swoja lubąSlipknot - Spit It Out Music Official Video [HD]
keżor Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 trip hop Słuchał ktoś kiedyś ? podoba mnie sie a miotły rulez BROOMS
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a stompa ktoś kiedyś słuchał ? to jest koks znam ich i z tego co pamiętam to dawali nawet kiedyś koncert w regionie - chyba w teatrze rozrywki w Ch.
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a miotły rulez BROOMS lady gaga to artystka a nie jacyś kolesie z miotłami :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a miotły rulez BROOMS lady gaga to artystka a nie jacyś kolesie z miotłami :gwizdanie: Krolu jesteś podjebany do Fuga za zmiane treści mojego postu :polew:
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a miotły rulez BROOMS lady gaga to artystka a nie jacyś kolesie z miotłami :gwizdanie: Krolu jesteś podjebany do Fuga za zmiane treści mojego postu :polew: ja pierdziele już mi dzwoniii
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a miotły rulez BROOMS lady gaga to artystka a nie jacyś kolesie z miotłami :gwizdanie: Krolu jesteś podjebany do Fuga za zmiane treści mojego postu :polew: ja pierdziele już mi dzwoniii życie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a miotły rulez BROOMS lady gaga to artystka a nie jacyś kolesie z miotłami :gwizdanie: Krolu jesteś podjebany do Fuga za zmiane treści mojego postu :polew: ja pierdziele już mi dzwoniii życie :gwizdanie: A jeszcze w czwartek na gg mi pisałeś, że niby kumplami jesteśmy.. :disgust:
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 A jeszcze w czwartek na gg mi pisałeś, że niby kumplami jesteśmy.. :disgust: musiałem cię jakoś podejść
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 i jak tam wytrzeźwieliście niema czasu na głupoty
Seski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 i jak tam wytrzeźwieliście niema czasu na głupoty taa jasne znowu wolny poniedziałek był?
Grisza79 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 trip hop Słuchał ktoś kiedyś ? podoba mnie sie :> trip hop Słuchał ktoś kiedyś ? jesteśmy za młodzi ..... :gwizdanie: i jak tam wytrzeźwieliście niema czasu na głupoty Najlepiej to nie doprowadzic do kaca
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox:
Seski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox: wiedziałem w niedziele znowu piłeś respect
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox: wiedziałem w niedziele znowu piłeś respect nie piłem!! nawet browarka niewychyliłem
Seski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox: wiedziałem w niedziele znowu piłeś respect nie piłem!! nawet browarka niewychyliłem
stanley Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox: wiedziałem w niedziele znowu piłeś respect nie piłem!! nawet browarka niewychyliłem tylko flache w city rocku robiliśmy
Seski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 chory jesteś...?! martwię się o ciebie jeszcze uschniesz [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 20:04_________________________________________________ Najlepiej to nie doprowadzic do kaca wiesz najlepiej się leczyć tym czym się struło :kox: wiedziałem w niedziele znowu piłeś respect nie piłem!! nawet browarka niewychyliłem tylko flache w city rocku robiliśmy a no chyba że tak to loozzz
Rekomendowane odpowiedzi