krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi...
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi... nie pije Ty deklu , humor mam
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym gg mi nie bangla więc jak co to wal na PW [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________ Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi... nie pije Ty deklu , humor mam twoja pojechała na szkolenie?? ...
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym gg mi nie bangla więc jak co to wal na PW za dużo pisania i za grube tematy znów się forum sp***doli..
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 moja nie ma szkoleń niestety jak Dimanowa tak często, ja za to dziś skończyłem jedno szkolenie i zdałem exama
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym gg mi nie bangla więc jak co to wal na PW [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________ Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi... nie pije Ty deklu , humor mam twoja pojechała na szkolenie?? ... nie w końcu zamoczył, a że na śpiocha to nie ważne..
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 moja nie ma szkoleń niestety jak Dimanowa tak często, ja za to dziś skończyłem jedno szkolenie i zdałem exama masz wolną chate na weekenda tak jak mówiłeś czy się nieudało?? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym gg mi nie bangla więc jak co to wal na PW [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________ Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi... nie pije Ty deklu , humor mam twoja pojechała na szkolenie?? ... nie w końcu zamoczył, a że na śpiocha to nie ważne.. Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym gg mi nie bangla więc jak co to wal na PW [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________ Miszka nie pij tyle.. bo już ci kapa chyba nie schodzi... nie pije Ty deklu , humor mam twoja pojechała na szkolenie?? ... nie w końcu zamoczył, a że na śpiocha to nie ważne.. Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To pojechane.... jeeebanyyy ale urwał... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas Krolu mówisz z Toba trzeba pochodzic..... :polew:
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer...
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas Krolu mówisz z Toba trzeba pochodzic..... :polew: odezwał sie napinacz numer 1 - w sensie jeden browar na wieczór i zgon :kox:
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: szczwany lis
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas Krolu mówisz z Toba trzeba pochodzic..... :polew: odezwał sie napinacz numer 1 - w sensie jeden browar na wieczór i zgon :kox: Co am piernik do wiatraka..... i jaki jeden... :kox:
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: szczwany lis zaraz mi się przypomniała Kasia i jej hasło : "a wy ile już jesteście razem" i ten error w oczach :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi