krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: ty mnie mylisz z guru chyba :wallbash: poza tym nissan to nie auto..
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 No nie mów Krolu.... a jeszcze nie napisałem że ja padam po jednym piwie a Ty po jednym Redsie...
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: Ty tak Krolu ma Audi
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 No nie mów Krolu.... a jeszcze nie napisałem że ja padam po jednym piwie a Ty po jednym Redsie... w d*pie się poprzewracało naprawdę ... ja jakoś w zatorze nie padłem na grillu tez nie :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________ poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: Ty tak Krolu ma Audi Miszka
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: szczwany lis zaraz mi się przypomniała Kasia i jej hasło : "a wy ile już jesteście razem" i ten error w oczach :polew: :polew: bylem u Kasi na urodzinach wtedy co tą Astrą OPC 315HP jeździłem
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kędzior moja nie jedzie nigdzie to ciulowo
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: ty mnie mylisz z guru chyba :wallbash: poza tym nissan to nie auto.. Ten post był inny... zmieniłeś go !!!!!!!!!!!! :polew:
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Ty ile Ty jesteś z tą swoją D Panie jebaka......i co dalej nic :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że mi doj**ie my jesteśmy młodzi mamy jeszcze czas poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: szczwany lis zaraz mi się przypomniała Kasia i jej hasło : "a wy ile już jesteście razem" i ten error w oczach :polew: :polew: bylem u Kasi na urodzinach wtedy co tą Astrą OPC 315HP jeździłem wiem gadałem z tobą przez tel pamiętasz? :polew:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:43_________________________________________________ Ten post był inny... zmieniłeś go !!!!!!!!!!!! :polew: no bo bałem, się, że za to co napisałem miron mi jebnie
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 idymy jutro do Tokarni ? byłem dziś u koleżanki w Tychach i sie tak zgadaliśmy jakoś może weźmie jakieś koleżanki i będzie fajnie
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 No nie mów Krolu.... a jeszcze nie napisałem że ja padam po jednym piwie a Ty po jednym Redsie... w pupie się poprzewracało naprawdę ... ja jakoś w zatorze nie padłem na grillu tez nie :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________ poza tym my nie jesteśmy razem :gwizdanie: :gwizdanie: To daj koledze jej numer... że niby ty i ja to koledzy ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No myślałem że jesteśmy kumplami wkońcu mamy wiele wspólnego np. najgorsze auta na forum gliwickim... :polew: :polew: Ty tak Krolu ma Audi Miszka się rozumie kierowniku [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:44_________________________________________________ idymy jutro do Tokarni ? byłem dziś u koleżanki w Tychach i sie tak zgadaliśmy jakoś może weźmie jakieś koleżanki i będzie fajnie no właśnie tydzień temu byłem i do dziś mam piasek w butach bo tam jest plaża usypana
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 idymy jutro do Tokarni ? byłem dziś u koleżanki w Tychach i sie tak zgadaliśmy jakoś może weźmie jakieś koleżanki i będzie fajnie ja odpadam
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 no właśnie tydzień temu byłem i do dziś mam piasek w butach bo tam jest plaża usypana to se japonki wezme
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 no właśnie tydzień temu byłem i do dziś mam piasek w butach bo tam jest plaża usypana to se japonki wezme chinki [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:52_________________________________________________aha ale plaża jest w jednej salce, ale ja tam balowałem do bólu bo tam było dużo lachonów, a moja z koleżankami przy stoliku :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 to kto by szedł ? pisać , a ja zdupiam spać
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 idę w kimę trochę spamu się zrobiło keżor jak chcesz być cool to na Tokarnię mówi się w Tychach "Toksa" (dowiedziałem się ostatnio ) no to nara :>
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 :hi: Tu masz Arek odpowiedź: Uploaded with ImageShack.us Były fajne plany, ale pieniądze na ich realizację trzeba było na coś innego przeznaczyć, a szkoda żeby taki cukiereczek stał pod gołym niebem pół roku, rok... nawet nie wiem ile w sumie. Więc lepiej było oddać w dobre ręce. Szkoda tylko tego szukania, bo na serio cięęężko było dorwać taki egzemplarz. Kamil Mogłeś postawić gdzieś i odłożyć na późniejszy czas. Są auta co budują się kilka lat z przerwami :gwizdanie: To jedyna słuszna buda Mk I trafił w dobre ręce
Rekomendowane odpowiedzi