akjam Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam szanowne towarzystwo Przywitanie jak na moderatora przystało! Cze wszystkim!
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam szanowne towarzystwo Przywitanie jak na moderatora przystało! Cze wszystkim! Joł men
akjam Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co tam Miszka? Zarobiony? Ja właśnie wybieram się do pracy.
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co tam Miszka? Zarobiony? Ja właśnie wybieram się do pracy. no dziś wolne, szkolenie mam jeszcze tydzień w drugiej robocie i chyba sam się zwolnię z tej roboty bo mnie wk***iają
akjam Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co tam Miszka? Zarobiony? Ja właśnie wybieram się do pracy. no dziś wolne, szkolenie mam jeszcze tydzień w drugiej robocie i chyba sam się zwolnię z tej roboty bo mnie wk***ją Nie ma jak częste zmiany roboty!
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Co tam Miszka? Zarobiony? Ja właśnie wybieram się do pracy. no dziś wolne, szkolenie mam jeszcze tydzień w drugiej robocie i chyba sam się zwolnię z tej roboty bo mnie wk***ją Nie ma jak częste zmiany roboty! właśnie c**jnia, wcześniej tyrałem 3 lata w jednej i pasiało wszycho git malina do czasu aż się na koncie siano zaczęło nie zgadzać i tak człowiek się miota teraz
akjam Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 No cza coś znaleźć dobrego i zostać na kilka lat. GoodLuck man!
stanley Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ja od poniedziałku mam tydzień urlopu.... i idę do Magro, do Rybnika popracować, zobaczeć co i jak itd itp ( oczywiście za darmo )
stanley Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Robota jest dla biednych no chyba, że tak :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Robota jest dla biednych no chyba, że tak :gwizdanie: dlatego robię
stanley Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Robota jest dla biednych no chyba, że tak :gwizdanie: dlatego robię przecież Ty jesteś bogacz
Rekomendowane odpowiedzi