Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aleś wazeliną teraz poleciał :polew: ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: :tongue4:

Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka :wink4:

wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany :tongue4: niby chorzowski pies , no ale ma eSke :>

Bo Elyta może po sobie jechać :naughty: i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko... :decayed:

ale przeciez Krolu jest twoim ojcem chrzestnym, więc gdzie tu jest mafia... :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________Jaki Ojciec taka mafia :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aleś wazeliną teraz poleciał :polew: ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: :tongue4:

Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka :wink4:

wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany :tongue4: niby chorzowski pies , no ale ma eSke :>

Bo Elyta może po sobie jechać :naughty: i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko... :decayed:

ale przeciez Krolu jest twoim ojcem chrzestnym, więc gdzie tu jest mafia... :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:33_________________________________________________Jaki Ojciec taka mafia :polew: :polew: :polew: :polew:

chyba zostałeś zdrajcą rodziny

wiesz jak oni kończyli....

Opublikowano

grilla tez bede musial zmienic bo obecny to sie jedynie nadaje zeby jakas kielbase upichtolich hehehe

Opublikowano

grilla tez bede musial zmienic bo obecny to sie jedynie nadaje zeby jakas kielbase upichtolich hehehe

na allegro wystawisz z tą chromowaną ramką to sie ludzie o niego pobiją :wink4: taki kraj :kwasny:
Opublikowano

ten rs4 :slina: ale 499PLN to nieco za dużo jak dla mnie za taki gadżet

Opublikowano

na allegro wystawisz z tą chromowaną ramką to sie ludzie o niego pobiją :wink4: taki kraj :kwasny:

mowisz ze jeszcze na tym mozna niezle kokosy zrobic? hehehe[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________

ten rs4 :slina: ale 499PLN to nieco za dużo jak dla mnie za taki gadżet

ale ile by ci taki grill PS dodal hehe ze 20ps wiecej to napewno

Opublikowano

hahah taaaaaa może i Maxa bym objechał :polew: :polew:

Opublikowano

Ja polowałem na swojego rs4 ładny szmat czasu, ale w końcu ustrzeliłem, bo pięć stów za kawałek plastiku to LEKKA przesada... :decayed:

Opublikowano

ja już mam od eSki i mi styknie :)

ide w kime, 3mcie sie ramy pany :>

Opublikowano

ta tez bede powoli kolowal do wyra hehehe trzymajcie sie

Opublikowano

:hi: Katowice

Co to u was się nic nie dzieje o tej porze :mysli:

Opublikowano

:hi:

O tej porze wszyscy ciężko pracują ...

Jasne :polew:

Opublikowano

Nie no co ty przecież ja ciężko pracuje właśnie :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 09:29_________________________________________________Kawa już mi się prawie skończyła tak zasuwam :kox:

Opublikowano

:hi:

Ja też pracuje... :gwizdanie: :kox::tongue4: Ale mnie kończy się herbata! :tongue4:

Opublikowano

dzień dobry :)

Kanar - to mówisz, że mój wyścig z Maxem - był ustawiony ? :disgust:

Mafia wyścigowa a zamiast "fryzjera" tu rządzi "dentysta? :decayed:

Opublikowano

dobrze :naughty: