Seski Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 ciekawe ile mój będzie stał... myślę, że za 5 000 zł pójdzie z tymi kołpakami to z 5 500 + RIKARO 6000 z recaro zrobię sobie fotel w domu :kox: hehe ja mam 2 takie fotele samochodowe przerobione
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 "taaaaaaaaa gdzieee itp" standardowy tekst Dimana :decayed: nie obgadywac mnie tu mendy jedne siemano
OKO Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 ciekawe ile mój będzie stał... myślę, że za 5 000 zł pójdzie z tymi kołpakami to z 5 500 + RIKARO 6000 z recaro zrobię sobie fotel w domu :kox: zaje***ście nadawał by się na huśtawkę tylko te ciągnące się kable :polew: "taaaaaaaaa gdzieee itp" standardowy tekst Dimana :decayed: nie obgadywac mnie tu mendy jedne siemano taaaaaaaa gdzieeeeeeeee
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 ciekawe ile mój będzie stał... myślę, że za 5 000 zł pójdzie z tymi kołpakami to z 5 500 + RIKARO 6000 z recaro zrobię sobie fotel w domu :kox: zaje***ście nadawał by się na huśtawkę tylko te ciągnące się kable :polew: "taaaaaaaaa gdzieee itp" standardowy tekst Dimana :decayed: nie obgadywac mnie tu mendy jedne siemano taaaaaaaa gdzieeeeeeeee :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami Na chwilę by się przydało bo przecież taki k**wa ukrop!!! :kox: :heat: :heat:
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba
stanley Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 taki upał, że nie da się nie pić piany :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 15:45_________________________________________________ chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ja dzisiaj po robocie jade tankować, jedziesz też ?
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 taki upał, że nie da się nie pić piany :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 15:45_________________________________________________ chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ja dzisiaj po robocie jade tankować, jedziesz też ? o ktorej
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ciekawe czy Artur wykupił abonament na poruszanie się po moim zafajdanym mieście
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ciekawe czy Artur wykupił abonament na poruszanie się po moim zafajdanym mieście przestan jaki abonament przeciez tam sie nie da poruszac
stanley Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ciekawe czy Artur wykupił abonament na poruszanie się po moim zafajdanym mieście słyszałem dzisiaj o "fajnej" dzielnicy zwanej : pekin :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba ciekawe czy Artur wykupił abonament na poruszanie się po moim zafajdanym mieście słyszałem dzisiaj o "fajnej" dzielnicy zwanej : pekin :gwizdanie: pewnie się dowiedziałeś że to bardzo spokojna dzielnica
Seski Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba hehe u mnie też sucho w zapasach :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba hehe u mnie też sucho w zapasach :gwizdanie: no to pakuj sie do auta i smigaj na pyskowice my ze stanleyem zaraz smigamy napoic nasze wozidla
Seski Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba hehe u mnie też sucho w zapasach :gwizdanie: no to pakuj sie do auta i smigaj na pyskowice my ze stanleyem zaraz smigamy napoic nasze wozidla niestety nic z tego narazie po lekach nie moge jechac... :/ a Magda będzie dopiero ok. 18...
krolu Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 zapodam wam taki remixik którym mi wczoraj wpadł w ucho Robert M - Super Bomb (Josh Mosh Remix) :kox:
diman Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 chyba jeb.nie żabami stanley kiedy wracasz na firme bo mi sie palifko skonczylo ;( czy moze w rybniku ci sie lepiej podoba hehe u mnie też sucho w zapasach :gwizdanie: no to pakuj sie do auta i smigaj na pyskowice my ze stanleyem zaraz smigamy napoic nasze wozidla niestety nic z tego narazie po lekach nie moge jechac... :/ a Magda będzie dopiero ok. 18... no czyli 50zł i na stacje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi