keżor Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 co do piłki to ja też jestem chętny możemy popykać niedaleko mnie na wymiarowym boisku
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 co do piłki to ja też jestem chętny możemy popykać niedaleko mnie na wymiarowym boisku mi pasuje, mam blisko myślę że nawet Miron będzie chętny aaa najlepszą porą będzie wieczór Keżorek, a Ty nie na imprezie? tak w ogóle, to boisko jest oświetlone? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 co do piłki to ja też jestem chętny możemy popykać niedaleko mnie na wymiarowym boisku mi pasuje, mam blisko myślę że nawet Miron będzie chętny aaa najlepszą porą będzie wieczór Keżorek, a Ty nie na imprezie? tak w ogóle, to boisko jest oświetlone? :gwizdanie: oświetlone, kryte trybuny na 8 tyś kiboli
Bulczas Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 co do piłki to ja też jestem chętny możemy popykać niedaleko mnie na wymiarowym boisku mi pasuje, mam blisko myślę że nawet Miron będzie chętny aaa najlepszą porą będzie wieczór Keżorek, a Ty nie na imprezie? tak w ogóle, to boisko jest oświetlone? :gwizdanie: oświetlone, kryte trybuny na 8 tyś kiboli I do tego w roli sędziów kobitki w toples
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 co do piłki to ja też jestem chętny możemy popykać niedaleko mnie na wymiarowym boisku mi pasuje, mam blisko myślę że nawet Miron będzie chętny aaa najlepszą porą będzie wieczór Keżorek, a Ty nie na imprezie? tak w ogóle, to boisko jest oświetlone? :gwizdanie: oświetlone, kryte trybuny na 8 tyś kiboli I do tego w roli sędziów kobitki w toples czyli standard
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 marzenia jutro? nie za szybko? :gwizdanie: ja jutro nie mogę, ale oczywiście możecie grać sami
Kędzior Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew:
keżor Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem kara do końca wakacji
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem kara do końca wakacji jak przyjemna to się ciesz
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem kara do końca wakacji jak przyjemna to się ciesz są przyjemne kary ?
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem kara do końca wakacji jak przyjemna to się ciesz są przyjemne kary ? noo to zależy od kary :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 10 min gry i każdy będzie umierał :polew: dlatego pytałem czy boisko jest oświetlone, lepiej grać wieczorem aaa i 15 minut na jedną połowę wystarczy [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 00:07_________________________________________________ Keżorek, a Ty nie na imprezie? a z kim ? wszystkie pytki wymiękły , a jako przyzwoitka dla Krola nie będe robił , bo mu nie jest potrzebna tak na serio to mnie Basia nie puściła noo wybacz że Cię podjebałem kara do końca wakacji jak przyjemna to się ciesz są przyjemne kary ? noo to zależy od kary :gwizdanie: ja jestem normalny, nie lubie udziwnień :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 a czy ja mam na myśli udziwnienia? :> no
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 a czy ja mam na myśli udziwnienia? :> no :gwizdanie: dobra, nie chce mi się spać ale niestety muszę już spadać dobrej nocy wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi