keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja tam już dawno wróciłem. Teraz jakiś filmik i pifffko... no ja tez sobie właśnie :beer1:
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja tam już dawno wróciłem. Teraz jakiś filmik i pifffko... no ja tez sobie właśnie :beer1: no to ja tez sobie wezme browarkaa
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja tam już dawno wróciłem. Teraz jakiś filmik i pifffko... no ja tez sobie właśnie :beer1: no to ja tez sobie wezme browarkaa hehe , ja też pije Twojego :> taki mi sie wylosował
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 omg hehe to ty je jeszcze maszzzz
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 a ja nie mam żadnego to idź se kup , żabke masz tuż za rogiem
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocy Przybywaj :kox: [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 22:41_________________________________________________ a ja nie mam żadnego to idź se kup , żabke masz tuż za rogiem oszczędzam na mody :polew:
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocy Przybywaj :kox: no jakoś musze ją zwabić a ja nie mam żadnego to idź se kup , żabke masz tuż za rogiem oszczędzam na mody :polew: to wpadnij do mnie to Ci dam , bo mi jeszcze sporo zostało [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________i co Krolu to jedziesz do mnie czy nie ?
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocy Przybywaj :kox: no jakoś musze ją zwabić a ja nie mam żadnego to idź se kup , żabke masz tuż za rogiem oszczędzam na mody :polew: to wpadnij do mnie to Ci dam , bo mi jeszcze sporo zostało [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________i co Krolu to jedziesz do mnie czy nie ? to taniej mam iść do żabki ...
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 hehehe pojedzie i nie wroci:P hehe
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocy Przybywaj :kox: no jakoś musze ją zwabić a ja nie mam żadnego to idź se kup , żabke masz tuż za rogiem oszczędzam na mody :polew: to wpadnij do mnie to Ci dam , bo mi jeszcze sporo zostało [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________i co Krolu to jedziesz do mnie czy nie ? to taniej mam iść do żabki ... ale jak przyjedziesz to popijemy u mnie za Kędziorowe
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 to jest jakaś oficjalna propozycja ? :naughty:
keżor Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 to jest jakaś oficjalna propozycja ? :naughty: a jak weźmiesz jakieś fajne d*py to pozwole Ci zostać kędzior jak chcesz to też wpadnij , oczywiście też z dwoma d*pami
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 to jest jakaś oficjalna propozycja ? :naughty: ta podrywa cie hehehe ale jak przyjedziesz to popijemy u mnie za Kędziorowe wiadomo jakies przekupstwo musialo byc:P hehe kędzior jak chcesz to też wpadnij , oczywiście też z dwoma d*pami to ja lepiej jeszcze zalatwie browara a ty zalatw jakies sikorki hehehe
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja mogę załatwić jakieś d*py ale pytanie czy muszą by ładne... :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 :polew: nie no poległem.. aż sie zastanawiam czy nie jechać na orlen żeby sie z Wami napić
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 :polew: nie no poległem.. aż sie zastanawiam czy nie jechać na orlen żeby sie z Wami napić jak się bawić to się bawić :naughty:
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja mogę załatwić jakieś d*py ale pytanie czy muszą by ładne... :polew: :polew: chodzi ci o te 4 co pozowaly przy twojej eSie? jesli tak no to moga hehe
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja mogę załatwić jakieś d*py ale pytanie czy muszą by ładne... :polew: :polew: chodzi ci o te 4 co pozowaly przy twojej eSie? jesli tak no to moga hehe nie to nie one. ale tamte też lecą na moją eSe :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 taaa różnica jest taka że dla jednych trzeba robić VT żeby na nią poleciały a drugie uwielbiają ją razem z wgniecioną maską i błotnikiem.. ale panowie wszak liczy się wnętrze... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi