Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 wyslij mi twoje CV brakło by stron w wordzie :polew:
stanley Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Stanley nie działa twój link z podpisu, przynajmniej mi... przechodzi do "Forum Główne". po zmianie serwera sporo rzeczy nie działa
Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Stanley nie działa twój link z podpisu, przynajmniej mi... przechodzi do "Forum Główne". nie dużo tracisz :polew:
stanley Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 wyslij mi twoje CV brakło by stron w wordzie :polew: a co, tyle pustego miejsca?
Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Stanley nie działa twój link z podpisu, przynajmniej mi... przechodzi do "Forum Główne". po zmianie serwera sporo rzeczy nie działa z tego co czytałem to z czasem to naprawią [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 22:14_________________________________________________ wyslij mi twoje CV brakło by stron w wordzie :polew: a co, tyle pustego miejsca? ta tyle stron zapisanych by brakło literek z alfabetu
stanley Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Stanley nie działa twój link z podpisu, przynajmniej mi... przechodzi do "Forum Główne". po zmianie serwera sporo rzeczy nie działa z tego co czytałem to z czasem to naprawią [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 22:14_________________________________________________ wyslij mi twoje CV brakło by stron w wordzie :polew: a co, tyle pustego miejsca? ta tyle stron zapisanych by brakło literek z alfabetu same samogłoski
akjam Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 No to żeście pogadali! :naughty: No chyba, że Kędzior próbuje jakieś CV w hebrajskim up***dolić... Wróciłem właśnie z meczyku... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma
keżor Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma bękarty wojny mi sie podobały osobiście a ja ide sie jeszcze kąpnąć i też ide w kime
akjam Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Bękarty wojny OK. Może też już pójdę w kimę...
krolu Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox:
akjam Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox: Ma parę dobrych scenariuszy! A oglądałęm wszystkie jego filmy, które wyszły na światło dzienne.
krolu Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox: Ma parę dobrych scenariuszy! A oglądałęm wszystkie jego filmy, które wyszły na światło dzienne. no to masz "+" u mnie i jedno darmowe vagowanie :polew:
A4 Mario Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox: Ma parę dobrych scenariuszy! A oglądałęm wszystkie jego filmy, które wyszły na światło dzienne. no to masz "+" u mnie i jedno darmowe vagowanie :polew: Jakie Vagowanie krolu przeca nie masz kabli.... :polew: Ja Tarantina znam Grindhousy i były OK i byłem na nich w kinie... Zapodajcie ciekawe tytuły to zassam i ogladne z chęcia...
akjam Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox: Ma parę dobrych scenariuszy! A oglądałęm wszystkie jego filmy, które wyszły na światło dzienne. no to masz "+" u mnie i jedno darmowe vagowanie :polew:
keżor Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 ja idę w kime obejrzałem "Bękarty Wojny" nawet nawet ale szału ni ma super film uwielbiam Quentina :kox: od zmierzchu do świtu - najbardziej zjebany film świata powinienem wystąpić do sądu za zmarnowanie 1,5h z życia
Rekomendowane odpowiedzi