Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 byłem w serwisie fiata zaraz wam pokaże fotki i to co najpiękniejsze
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 gadamy o d*pach nie musisz gadac, wystarczy ze oderwiesz oczy od kompa i sie rozejrzysz siedzisz w czesci Audi czy VW :?: centrum likwidacji szkód jest niestety w części VW
akjam Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!!
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywozłem parę gratów do mojej A4ki... hehe co tym razem nabyłeś rezaczu?
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! Ty też za Ruchem ?
akjam Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywozłem parę gratów do mojej A4ki... hehe co tym razem nabyłeś rezaczu? Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! Ty też za Ruchem ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! Ty też za Ruchem ? Najgorzej
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! Ty też za Ruchem ? Najgorzej
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 niemogłem się powstrzymać, kupiłem sobie dwa żuberki :kox:
krolu Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox:
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: Zero-Bania u Cygana
krolu Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: no ja na pewno jakieś śniadanie zjem nie wiem jak ty :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: no ja na pewno jakieś śniadanie zjem nie wiem jak ty :gwizdanie: to mi też zrób
krolu Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: no ja na pewno jakieś śniadanie zjem nie wiem jak ty :gwizdanie: to mi też zrób jem płatki bo mi się nic ambitniejszego nie chce robić
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: no ja na pewno jakieś śniadanie zjem nie wiem jak ty :gwizdanie: to mi też zrób jem płatki bo mi się nic ambitniejszego nie chce robić już nie chce
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 byłem w serwisie fiata zaraz wam pokaże fotki i to co najpiękniejsze ładne zdjęcia zrobiłeś
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 byłem w serwisie fiata zaraz wam pokaże fotki i to co najpiękniejsze ładne zdjęcia zrobiłeś ohhhh dziękuje za docenienie :decayed: a filmiki które wcześniej wkeiłem podobały się??
diman Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: Zero-Bania u Cygana a jakze robimy ja ide na wesele :kox:
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: Zero-Bania u Cygana a jakze robimy ja ide na wesele :kox: to weź mnie zamiast Kaśki
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 robimy coś w sobotę ?? :gwizdanie: Zero-Bania u Cygana a jakze robimy ja ide na wesele :kox: wkręc mnie też
Rekomendowane odpowiedzi