Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 robota czy jak ? ja wolne furka w warsztacie rezasz moc
akjam Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 robota czy jak ? ja wolne furka w warsztacie Na szczęście wolne... Wczoraj już nie chciało mi się wchodzić na FORUM po powrocie od kumpla po hamerykańskym gryylluu... Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie:
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 weekend ! oby się już zaczął ale urwanie głowy w pracy nie wiem za co się zabrać do roboty :wallbash: w weakend trzeba się zresetować :decayed: siema OKO reset wskazany choć ja od zeszłego poniedziałku nie przyjmuję żadnego alko jestem za
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie: akjam gadaj bo tam pojade do ciebie i sprawdze daleko nie mam
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić akjam listwy ?
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić ejj... miszek martwię się o ciebie to rak niezdrowo jest...
akjam Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie: akjam gadaj bo tam pojade do ciebie i sprawdze daleko nie mam mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić akjam listwy ? Nie powiem, nie powiem. Może do wtorku uda mi się z tym uporać to zrobię Wam niespodziankę.
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie: akjam gadaj bo tam pojade do ciebie i sprawdze daleko nie mam mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić akjam listwy ? Nie powiem, nie powiem. Może do wtorku uda mi się z tym uporać to zrobię Wam niespodziankę. nam ? niespodziankę ? chyba sobie mnie to jebie czy masz S-Line czy nie
akjam Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie: akjam gadaj bo tam pojade do ciebie i sprawdze daleko nie mam mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić akjam listwy ? Nie powiem, nie powiem. Może do wtorku uda mi się z tym uporać to zrobię Wam niespodziankę. nam ? niespodziankę ? chyba sobie mnie to jebie czy masz S-Line czy nie To TObie nie pokażę! :polew:
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę, że wszyscy zarobieni... Ja właśnie wróciłem z wycieczki i przywiozłem parę gratów do mojej A4ki... :naughty A teraz lecę już na meczyk. Krolu?! Nasz niebieski RUCH gra!!! juz po meczu... a co do części to s-line ? :kox: :gwizdanie: akjam gadaj bo tam pojade do ciebie i sprawdze daleko nie mam mam alkowstręt lecz się tym czym się strułeś... :gwizdanie: no właśnie się nie strułem jakoś taki dziwny okres w życiu bez alko, najdłuższa przerwa odkąd zacząłem pić akjam listwy ? Nie powiem, nie powiem. Może do wtorku uda mi się z tym uporać to zrobię Wam niespodziankę. zobaczymy... będziesz jeszcze coś chciał...
gregory Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie:
Seski Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: ja mam weekend do zeszłej środy
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 jedzie dziś ktoś do SG na spota ? ja jak odbiorę auto to pocisnę
akjam Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 smakuwa no obrzydliwi jesteście No co? Ty już zjadłeś śniadanie? Do roboty byście się wzięli, a nie na forum siedzieć Piątek to normalny dzień roboczy :gwizdanie: No dla mnie to wszystkie są robocze... Dziś nocka!
Rekomendowane odpowiedzi