gregory Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siema dziewczyny wczoraj z Wolfem , po paru :beer1: wymienialiśmy błotnik i dwoje drzwi , hardcore , żeby to wszystko ze sobą pasowało Powiedz, że jeszcze w słonku To pewnie w dwóch jeden klucz kręciliście [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 14:42_________________________________________________ ale mnie ta robota wykańcza Stan, co ty co chwila narzekasz na robotę? Każda robota jest męcząca :gwizdanie: No chyba, że ma się taką robotę jak Pan Adam od kabli
diman Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siema dziewczyny wczoraj z Wolfem , po paru :beer1: wymienialiśmy błotnik i dwoje drzwi , hardcore , żeby to wszystko ze sobą pasowało Powiedz, że jeszcze w słonku To pewnie w dwóch jeden klucz kręciliście [br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 14:42_________________________________________________ ale mnie ta robota wykańcza Stan, co ty co chwila narzekasz na robotę? Każda robota jest męcząca :gwizdanie: No chyba, że ma się taką robotę jak Pan Adam od kabli siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew:
stanley Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 jade do dom, a później pod DW oglądać furę
krolu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew: się śmiejecie, a ile ja ostatnio stresów przez to mam :wallbash: dodatkowo w pon idę do drugiej roboty, tylko jeszcze muszę się dogadać co do warunków... :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew: się śmiejecie, a ile ja ostatnio stresów przez to mam :wallbash: dodatkowo w pon idę do drugiej roboty, tylko jeszcze muszę się dogadać co do warunków... :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tam moj kabelek tak poza tematem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew: się śmiejecie, a ile ja ostatnio stresów przez to mam :wallbash: dodatkowo w pon idę do drugiej roboty, tylko jeszcze muszę się dogadać co do warunków... :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tam moj kabelek tak poza tematem :gwizdanie: pewnie jakiś celnik sobie nim furę sprawdza... :wallbash:
diman Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew: się śmiejecie, a ile ja ostatnio stresów przez to mam :wallbash: dodatkowo w pon idę do drugiej roboty, tylko jeszcze muszę się dogadać co do warunków... :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tam moj kabelek tak poza tematem :gwizdanie: pewnie jakiś celnik sobie nim furę sprawdza... :wallbash: no wlasnie cos mi sie tak wydawalo dobrze ze taki cierpliwy jestem
krolu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 siemano "pan Adam od kabli " dobre :polew: :polew: się śmiejecie, a ile ja ostatnio stresów przez to mam :wallbash: dodatkowo w pon idę do drugiej roboty, tylko jeszcze muszę się dogadać co do warunków... :gwizdanie: :gwizdanie: a jak tam moj kabelek tak poza tematem :gwizdanie: pewnie jakiś celnik sobie nim furę sprawdza... :wallbash: no wlasnie cos mi sie tak wydawalo dobrze ze taki cierpliwy jestem ale ja juz nie jestem...
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil:
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil:
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil: :naughty: będzie ostro :kox:
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil: :naughty: będzie ostro :kox: tylko nie mów nic Miszce , bo by sie stresował
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil: :naughty: będzie ostro :kox: tylko nie mów nic Miszce , bo by sie stresował przecież Miszka się zgodził :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil: :naughty: będzie ostro :kox: tylko nie mów nic Miszce , bo by sie stresował przecież Miszka się zgodził :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to nawet lepiej
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 kto jutro jedzie na impreze do Miszki?? :evil: :naughty: będzie ostro :kox: tylko nie mów nic Miszce , bo by sie stresował przecież Miszka się zgodził :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to nawet lepiej też tak sądzę, z tego co mówił to wejściówka 10zł i alko i żarcie do oporu
Rekomendowane odpowiedzi