stanley Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a ja dzisiaj ide na karczmę piwną na kopalnie, wprawdzie z kopalnią miałem tyle wspólnego, co widziałem węgiel w TV, ale pomogę górnikom wypić to piwo
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 no Cisza straszna w temacie ja wczoraj sobie popiłem i dziś może se auto umyje :polew: a co tam u was w ostatni łikend listopada ?
Kanar Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś
krolu Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś ja dziś w nocy jadę foty do konkursu porobić więc też będę dziś autko mył
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś ja dziś w nocy jadę foty do konkursu porobić więc też będę dziś autko mył to jade z Tobą , ida myć fure :>
krolu Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś ja dziś w nocy jadę foty do konkursu porobić więc też będę dziś autko mył to jade z Tobą , ida myć fure :> ok, foty będzie robi moja siora - pseudo fotograf
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś ja dziś w nocy jadę foty do konkursu porobić więc też będę dziś autko mył to jade z Tobą , ida myć fure :> ok, foty będzie robi moja siora - pseudo fotograf to porobimy sobie zdjęcia w ruchu w tunelu w kato może ?
akjam Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzisiaj mały ruch to może uda się Wam zrobic coś fajnego...
krolu Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ja właśnie kończe prace i zostaje mi jedynie dyżur telefoniczny i miejmy nadzieje że nic się nie spier.. a z myciem auta to całkiem niegłupi pomysł na dziś ja dziś w nocy jadę foty do konkursu porobić więc też będę dziś autko mył to jade z Tobą , ida myć fure :> ok, foty będzie robi moja siora - pseudo fotograf to porobimy sobie zdjęcia w ruchu w tunelu w kato może ? ok ;D[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 15:03_________________________________________________Co się dzieje z Miszką???
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/wosp_na_wyrazowie_10_stycznia_2010-t105345.0.html;new#new
Maxito Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 wszysykich wywiało na andrzejki widze
krolu Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Napisałem do Miszki smsa: i odpisał, że ma sztubę na komputer i forum ale zyje :>
Kanar Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 przewalone ma z tą kobitą ide po browar bo nudy w te andrzejki mnie coś dopadły..
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 przewalone ma z tą kobitą ide po browar bo nudy w te andrzejki mnie coś dopadły.. mnie też , chyba znowu wypije Kędziora piwko za jego zdrowie
Kanar Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 właśnie po powrocie ze sklepu odkryłem że w lodówce mam jeszcze 3 tyskie.. szkoda że ide na 6 do roboty znów
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 przewalone ma z tą kobitą ide po browar bo nudy w te andrzejki mnie coś dopadły.. mnie też , chyba znowu wypije Kędziora piwko za jego zdrowie hehe niech ci wyjdzie na zdrowie keżor hehe ale cos je widze slabo pijesz skoro tak dlugo je masz:P hehe ja dzis w krakowie na zajeciach bylem, jak ci ludzie jezdza to poprostu z nerwow moze czlowieka rozerwac...
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 przewalone ma z tą kobitą ide po browar bo nudy w te andrzejki mnie coś dopadły.. mnie też , chyba znowu wypije Kędziora piwko za jego zdrowie hehe niech ci wyjdzie na zdrowie keżor hehe ale cos je widze slabo pijesz skoro tak dlugo je masz:P hehe ja dzis w krakowie na zajeciach bylem, jak ci ludzie jezdza to poprostu z nerwow moze czlowieka rozerwac... narazie wypiłem jedno :> chyba to ogólne piwne spotkanie przeniesie sie do parku i ja wezme te Twoje piwka i te moje co były na 2setną strone PS. co nie piszecie że sie dupnąłem w cycacie ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 za niedlugo to juz bedzie 300 stronka hehehe
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 za niedlugo to juz bedzie 300 stronka hehehe wsumie już prawie półmetek
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 za niedlugo to juz bedzie 300 stronka hehehe wsumie już prawie półmetek poleci szybciutko:P tak z 2 tyg to max:) a co to Miszka ma z ta swoja kobieta tak bardzo go pierze? hehe
Rekomendowane odpowiedzi