gregory Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 BRY!! Ziomy Ale pogoda Nastawiałem się na wylegiwanie na piasku a tu leje od wczoraj
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 BRY!! Ziomy Ale pogoda Nastawiałem się na wylegiwanie na piasku a tu leje od wczoraj haaaaaaaaaa a u nas nie leje ale jest chłodno także też nici z pogori
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 BRY!! Ziomy Ale pogoda Nastawiałem się na wylegiwanie na piasku a tu leje od wczoraj haaaaaaaaaa a u nas nie leje ale jest chłodno także też nici z pogori byście chcieli co tydzień leżeć i d*py oglądąć :gwizdanie:
gregory Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 BRY!! Ziomy Ale pogoda Nastawiałem się na wylegiwanie na piasku a tu leje od wczoraj haaaaaaaaaa a u nas nie leje ale jest chłodno także też nici z pogori byście chcieli co tydzień leżeć i d*py oglądąć :gwizdanie: BINGO!
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 byście chcieli co tydzień leżeć i d*py oglądąć :gwizdanie: bardziej mi chodziło o gre w "siatke" we wodzie
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 byście chcieli co tydzień leżeć i d*py oglądąć :gwizdanie: bardziej mi chodziło o gre w "siatke" we wodzie i o wykopywanie piłki z brzegu
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 byście chcieli co tydzień leżeć i d*py oglądąć :gwizdanie: bardziej mi chodziło o gre w "siatke" we wodzie i o wykopywanie piłki z brzegu lub trafienie jakichś lasek leżących na brzegu, przypadkowo... http://aktywni.pl/aktualnosci/jorkyball-w-sosnowcu/
Adam.S Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zrobiło sie zimno ja spadam jutro do Egiptu :>
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zrobiło sie zimno ja spadam jutro do Egiptu :> mam nadzieję, że żartujesz
gregory Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja bym chciał trafić taki tyłeczek piłką, to bym go przepraszał i całował z godzinę(co najmniej) YouTube - Broadcast Yourself.
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Nie jutro wylatuje na wczasy a wtorkowy spot to co
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Wyśle córkę w zastępstwie :> ok to ja będę na spocie panowie :good: Zrobiło sie zimno ja spadam jutro do Egiptu :> mam nadzieję, że żartujesz e tam mazury lepsze
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Wyśle córkę w zastępstwie :> ok to ja będę na spocie panowie :good: Zrobiło sie zimno ja spadam jutro do Egiptu :> mam nadzieję, że żartujesz e tam mazury lepsze :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Przesłałem ci numer nie dostałem do niej nr :polew: :polew:
Adam.S Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Tobie nie dam bo ty jesteś niebezpieczny
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Przesłałem ci numer nie dostałem do niej nr :polew: :polew: i nie dostaniesz [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 13:56_________________________________________________dobra, jedziemy pod wrocław po tą furę do potem BTW Kto pije dziś wódkę -> ręka do góry [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 13:57_________________________________________________ Tobie nie dam bo ty jesteś niebezpieczny ale tylko pozornie, wstydniś z niego jak nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi