akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 z wieczora Adam wysłałem Ci eskę.Dostałeś? Jak coś to pisz śmiało! [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________ z wieczora gdzie to lecisz do tego Egiptu? Do Huragandy albo Szarego szejku! :polew: a może do Dehab Do Dahab Od Nas nie latają. Do Hurgady A nie mówiłem!
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Kurcze myślałem, że coś pogram... a wszystkie gry, które lubiłem to albo mnie znudziły albo całe przeszedłem..... chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... chyba idę spać
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca.
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca. :naughty: nie da rady - mam słabą psyche
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Numer rejsu to chyba AMV 7547 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca. :naughty: nie da rady - mam słabą psyche Walnij sobie redsa!
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Numer rejsu to chyba AMV 7547 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca. :naughty: nie da rady - mam słabą psyche Walnij sobie redsa! no co ty... wtedy to już w ogóle będzie masakra :polew:
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Numer rejsu to chyba AMV 7547 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca. :naughty: nie da rady - mam słabą psyche Walnij sobie redsa! no co ty... wtedy to już w ogóle będzie masakra :polew:
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Numer rejsu to chyba AMV 7547 chciałem zobaczyć sobie horror ale za straszny i samemu mi się nie chce... Nie bój się KrolU! Oświeć sobie wszystkie światła i może jakoś dasz radę obejrzeć do końca. :naughty: nie da rady - mam słabą psyche Walnij sobie redsa! no co ty... wtedy to już w ogóle będzie masakra :polew: hmm może poczytam coś na technicznym... dawno tam nie byłem
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja jeszcze zerkam na "Uwaga, pirat" złapali A4 przedliftowe
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja jeszcze zerkam na "Uwaga, pirat" złapali A4 przedliftowe apropo gadałem z Piterra i on się pytał czy to z Tobą się "ciął" na autostradzie
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja jeszcze zerkam na "Uwaga, pirat" złapali A4 przedliftowe apropo gadałem z Piterra i on się pytał czy to z Tobą się "ciął" na autostradzie to nie było na autostradzie, tylko na DK88 może i on się "ciął" ja jechałem ekonomicznie do 3000obr/min
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja jeszcze zerkam na "Uwaga, pirat" złapali A4 przedliftowe apropo gadałem z Piterra i on się pytał czy to z Tobą się "ciął" na autostradzie to nie było na autostradzie, tylko na DK88 może i on się "ciął" ja jechałem ekonomicznie do 3000obr/min tak mu przekażę,
mech15 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell - Official Music Video ale żeś zapodał :good:
Rekomendowane odpowiedzi