Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 stan dzięki za emaila wszystko jasne 8000 brakowało w książce Max ja pierdziele ale ty spamujesz dzisiaj jestem w szoku No i pospamował. :polew: teraz to przez rok nic nie napisze hehe
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 stan dzięki za emaila wszystko jasne 8000 brakowało w książce Max ja pierdziele ale ty spamujesz dzisiaj jestem w szoku No i pospamował. :polew: teraz to przez rok nic nie napisze hehe idę na pyszny obiad No i co się chwalisz?
Seski Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 idę na pyszny obiad rosół?? cziken jaki? taki z piekarnika? jak tak to nie lubie
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 idę na pyszny obiad rosół?? cziken cziken tajski, czyli VIFON
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 no to zrobię wam smaka, idę na rosół, a potem udko chyba się nie wyrobię przed kubicą
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jaki? taki z piekarnika? jak tak to nie lubie nie z kurnika :polew: :polew:
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jaki? taki z piekarnika? jak tak to nie lubie nie z kurnika :polew: :polew: mistrz ciętej riopsty :polew:
krolu Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 no to zrobię wam smaka, idę na rosół, a potem udko chyba się nie wyrobię przed kubicą e ja miałem karczek + ziemniaki i mizeria...
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja chyba zjem na mieście :gwizdanie: city rock? weź niech już mrożą mistrz ciętej riopsty :polew: hehe
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja chyba zjem na mieście :gwizdanie: city rock? weź niech już mrożą Kędzior ma trochę inaczej wszyscy gotują, pieką , smażą, a On mrozi
Seski Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jaki? taki z piekarnika? jak tak to nie lubie nie z kurnika :polew: :polew: tak wiem ty bierzesz kury w kurniku na śpiocha :polew:
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja chyba zjem na mieście :gwizdanie: city rock? weź niech już mrożą Kędzior ma trochę inaczej wszyscy gotują, pieką , smażą, a On mrozi ach ta zdrowa żywność
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ach ta zdrowa żywność no co mrożenie, to najlepszy sposób aby zachować świeżość i składniki odżywcze w ..... warzywach - to stanley co dziś weźmiesz na obiad??
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ach ta zdrowa żywność no co mrożenie, to najlepszy sposób aby zachować świeżość i składniki odżywcze w ..... warzywach - to stanley co dziś weźmiesz na obiad?? 0.7 wyborowej jaki? taki z piekarnika? jak tak to nie lubie nie z kurnika :polew: :polew: tak wiem ty bierzesz kury w kurniku na śpiocha :polew: ty zoofilu
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ach ta zdrowa żywność no co mrożenie, to najlepszy sposób aby zachować świeżość i składniki odżywcze w ..... warzywach - to stanley co dziś weźmiesz na obiad?? 0.7 wyborowej i sałatkę
Rekomendowane odpowiedzi