krolu Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Kurcze ja od czasu jak byłem ze stanleyem to zachorowałem na te b6 zrobiłem sobie foto bo tamta pięknie wyglądała :slina:
stanley Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Kurcze ja od czasu jak byłem ze stanleyem to zachorowałem na te b6 zrobiłem sobie foto bo tamta pięknie wyglądała :slina: jeszcze ta ci*pa przeglądu sobie nie załatewiła
keżor Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 siema nie zdąrze se dziś chyba płytki nagrać ;( Oko mi nie nagrał ;( i nie ma czego słuchać w aucie kurde le bele
stanley Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 siema nie zdąrze se dziś chyba płytki nagrać ;( Oko mi nie nagrał ;( i nie ma czego słuchać w aucie kurde le bele radio Złote Przeboje
tolek85 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ma ktoś miernik lakieru? z ciekawości mojego bym prześwietlił... Jak ktoś takie coś posiada, bardzo prosze o zabranie na dzisiejszego spota
akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 siema nie zdąrze se dziś chyba płytki nagrać ;( Oko mi nie nagrał ;( i nie ma czego słuchać w aucie kurde le bele radio Złote Przeboje Albo Rydzyka... ma ktoś miernik lakieru? z ciekawości mojego bym prześwietlił... Jak ktoś takie coś posiada, bardzo prosze o zabranie na dzisiejszego spota No ale po co Ci to Tomaszu? Czasem lepiej żyć w nieświadomości...
tolek85 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 no właściwie tak, chce też sprawdzić faktyczny przebieg silnika, to mi powie, czy mam się szykować na jakieś remonty. Robiłem rozrząd ostatnio i doszły mi koszty łożyska na wentylatorze (okł 170 zł) i wymiana napinacza paska klinowego, bo latał jak kryka w kiblu, 680 zł, Czyli z robocizną musiałem 1kzł dorzucić.
stanley Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ma ktoś miernik lakieru? z ciekawości mojego bym prześwietlił... Jak ktoś takie coś posiada, bardzo prosze o zabranie na dzisiejszego spota ja mam miernik w samochodzie, wezmę dzisiaj
tolek85 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 super dzięki, a gdzie spocik, na dole, czy na wierchu? u mnie zaczyna padać...
akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ma ktoś miernik lakieru? z ciekawości mojego bym prześwietlił... Jak ktoś takie coś posiada, bardzo prosze o zabranie na dzisiejszego spota ja mam miernik w samochodzie, wezmę dzisiaj Jo tyż mom ale w takim wypadku nie biere!
akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 siema po robocie diman w robocie? Wskoczysz na spota dziś do K-c? Czy zmęczony po robocie?
Grisza79 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja dzisiaj nie przyjade na spocik, wróciłem właśnie i jestem wyjebany.... Musze troche w domu pobyć, TV oglądnąć, przed kompem posiedzieć, seksu zażyć Sami wiecie
krolu Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 rozumie, że dziś nie planujecie żadnego grilla itp. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________p.s. ja już wiem w czyjej furze siedzimy dziś na spocie - jak będzie padać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko zabiorę jakieś filmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 rozumie, że dziś nie planujecie żadnego grilla itp. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________p.s. ja już wiem w czyjej furze siedzimy dziś na spocie - jak będzie padać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko zabiorę jakieś filmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mam jeden w napędzie... Krolu powinieneś poznać co to...
krolu Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 rozumie, że dziś nie planujecie żadnego grilla itp. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________p.s. ja już wiem w czyjej furze siedzimy dziś na spocie - jak będzie padać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko zabiorę jakieś filmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mam jeden w napędzie... Krolu powinieneś poznać co to... widziałem pulp fiction
diman Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 siema po robocie diman w robocie? Wskoczysz na spota dziś do K-c? Czy zmęczony po robocie? a cos ty myslal tez czasami robie :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików
diman Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików wez wez bedzie trojwymiar jak nic
keżor Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików kurde ale se pospałem , ide jeść i cza zadupiać na spota , dziś Real bo pada :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 18:23_________________________________________________ rozjebało mnie to na łopatki
Rekomendowane odpowiedzi