Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było zmieniać furke ? :chytry:

dobra ide spać , 250 stronka prawie pykła :cool1:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 00:59_________________________________________________

ja sie bede zbieral do wyra, piwa postawic niechcesz to co tu po mnie :gwizdanie: :wink4: hehehehe

se chodź i se weź jak chcesz :decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
se chodź i se weź jak chcesz

wstydze sie :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: hehe

było zmieniać furke ?

ale dzwiek V mi rekompensuje mala mozliwosc rezania:P

Opublikowano

siemka, dziś idealny dzień na mody :evil:

Opublikowano

:hi:

jak juz Krolu wczesniej napisał baba mi zabroniła na forum wchodzić :polew: teraz poszła do koscioła i zapomniała laptopa schowac więc jestem :hi:.......ale mam kaca i litery mi uciekają

Opublikowano
:hi: miszka ty to masz przej...ne z ta twoja kobita jak bedziesz mial jeszcze problem z nia to wyslij ja na zakupy po ciuchy to zawsze dziala
Opublikowano

:hi: miszka ty to masz przej...ne z ta twoja kobita jak bedziesz mial jeszcze problem z nia to wyslij ja na zakupy po ciuchy to zawsze dziala

ale wcześniej do Ciebie :hi: po kase :polew:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 13:02_________________________________________________i tylko po kase

Opublikowano

siemka, dziś idealny dzień na mody :evil:

nom pogoda dzisiaj elegancka:)

:hi:

jak juz Krolu wczesniej napisał baba mi zabroniła na forum wchodzić :polew: teraz poszła do koscioła i zapomniała laptopa schowac więc jestem :hi:.......ale mam kaca i litery mi uciekają

Miszka hehe z telefona pisz heheh

Opublikowano

Witam :hi:

Kędzior, ale nie masz psyyyt spod maski, nie strzela z wydechu, no i ten świst turbiny... coś pięknego

Vka ma to do siebie że dźwięk silnika jest zajebisy, ale tam mocy nie przybędzie :rolleyes:

tak w ogóle to masz sprawną przepływke? sprawdz sobie VAGiem, bo na tym stożku to długo nie pociągnie, zły stożek masz żeby nie było, sprawdzone przez forumowiczów :)

Opublikowano

:hi: z wieczora

ja dopiero teraz dochodzę do siebie po wczorajszej karczmie :drunk:

Opublikowano

siemka, i z dzisiejszych modów nici , brakło pare części.. :doh1:

ale będe rezał jutro :yeah:

Opublikowano

Witam :hi:

Kędzior, ale nie masz psyyyt spod maski, nie strzela z wydechu, no i ten świst turbiny... coś pięknego

Vka ma to do siebie że dźwięk silnika jest zajebisy, ale tam mocy nie przybędzie :rolleyes:

tak w ogóle to masz sprawną przepływke? sprawdz sobie VAGiem, bo na tym stożku to długo nie pociągnie, zły stożek masz żeby nie było, sprawdzone przez forumowiczów :)

nom syczenie turbinki super sprawa :good: nom niestety z v wiecej sie niewydobedzie,

yy skad wiesz ze mam zly stozek?

Opublikowano

yy skad wiesz ze mam zly stozek?

jak Cie objade we wtorek to znaczy że masz zły stożek :decayed:
Opublikowano

kurcze a może keżor jedziemy foty robić??

Opublikowano

kurcze a może keżor jedziemy foty robić??

teraz?

mam auto brudne :/

Opublikowano

ja też ale jade chyba bo nie ma co robić

Opublikowano

Wtorek 01.12.2009_ _godzina 19ta_ _REAL Katowice ul. Pułaskiego 60 sektor zielony

Wtorek 08.12.2009_ _godzina 19ta_ _REAL Katowice ul. Pułaskiego 60 sektor zielony

Wtorek 15.11.2009_ _godzina 19ta_ _REAL Katowice ul. Pułaskiego 60 sektor zielony

Wtorek 22.11.2009_ _godzina 19ta_ _REAL Katowice ul. Pułaskiego 60 sektor zielony

Wtorek 29.11.2009_ _godzina 19ta_ _REAL Katowice ul. Pułaskiego 60 sektor zielony

:mysli: :mysli: :mysli:

napewno ma tak być???

ello z wieczora

Opublikowano

aleś czujny Max ;)

też bym pojechał, ale to 3 osoby by sie przydały to byśmy zdjęcia w ruchu porobili :)
Opublikowano

keżor masz jakieś miejscówki gdzie można foty porobic??

:hi: MaxCD :>[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:15_________________________________________________

aleś czujny Max ;)

też bym pojechał, ale to 3 osoby by sie przydały to byśmy zdjęcia w ruchu porobili :)

moja siora jedzie jako fotograf - ona niby sie zna :decayed:

Opublikowano

no to jedziem :ad:

Opublikowano

widzę wam się nudzi a mi czasu jak zwykle brakuje :(