diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 zostawcie go zakochany jest to korzysta :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Kędzior , mialeś jej tylko namieszać w głowie żeby myślała, że ją kochasz a nie zakochać się... niedługo twoje v6 zamieni na Yariske i bedzie po chlopie :tongue4:
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 nie wszyscy mają FB to oglądać: http://vimeo.com/13665374 ale fury :slina: za rok jedziemy nie ma chOOOOja - to jest 800 km stąd :kox:a ja tam zauważyłem jeszcze coś innego fajnego prócz fur :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli te wszystkie poprzednie spoty na których nie byłeś toś też był paputem....o j**any :polew: ja za to jestem w każdą sobotę taaaa a teraz byłeś :polew: więc nie ciulej
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: tiaaa :polew: zostawcie go zakochany jest to korzysta :gwizdanie: diman od zabaw recznych juz zapomnieli jak to jest z kobieta wiec co sie dziwisz :polew: Kędzior , mialeś jej tylko namieszać w głowie żeby myślała, że ją kochasz a nie zakochać się... niedługo twoje v6 zamieni na Yariske i bedzie po chlopie :tongue4: wszystko pod kontrola
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: no i wypowiedz kozaka od kobiet no no krolu czasami mnie zadziwiasz
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: no i wypowiedz kozaka od kobiet no no krolu czasami mnie zadziwiasz no ja mogę na spoty jeździć :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: no i wypowiedz kozaka od kobiet no no krolu czasami mnie zadziwiasz zeby coś takiego wymyśleć musiał mieć podobne doświadczenia
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 nie wszyscy mają FB to oglądać: http://vimeo.com/13665374 ale fury :slina: za rok jedziemy nie ma chOOOOja - to jest 800 km stąd :kox:a ja tam zauważyłem jeszcze coś innego fajnego prócz fur :gwizdanie: ano pare sie krecilo
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ale ten golf w 1:50 mnie powala... ciekawe ile ma koników :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: no i wypowiedz kozaka od kobiet no no krolu czasami mnie zadziwiasz no ja mogę na spoty jeździć :kox: ta bo ona nic o tym nie wiem mysli ze ty juz spisz
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie: no i wypowiedz kozaka od kobiet no no krolu czasami mnie zadziwiasz no ja mogę na spoty jeździć :kox: ta bo ona nic o tym nie wiem mysli ze ty juz spisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wcale nie
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra
stanley Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra ja za chwilę też spadam, moja "druga połówka" robi się na bóstwo
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra do soboty
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 to hooooj ja też zdupcam idz w piz*u :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 to hooooj ja też zdupcam idz w piz*u :polew: w piz*ę a nie w piz*u
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 to hooooj ja też zdupcam idz w piz*u :polew: w piz*ę a nie w piz*u chyba tez sie powoli bede zbieral
Rekomendowane odpowiedzi