mech15 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 nie słyszałem jeszcze _________________________________________________
krolu Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra do soboty a co ma byc w sobote ze do soboty siemano kato rybnik :gwizdanie: chyba, że pogoria bo się pogoda zrobiła
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 dobra pany fajnie sie z wami gaworzy ale czas sie zrelaksowac wiec spadam narka do jutra do soboty a co ma byc w sobote ze do soboty siemano kato rybnik :gwizdanie: chyba, że pogoria bo się pogoda zrobiła no ja sie na ten rybnik przejade a co do pogorii to watpie zeby az tak dobra pogoda sie skroila wiec chyba napewno rybnik [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 18:58_________________________________________________a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend
keżor Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend tydzień temu była Tokarnia a w tym tygodniu zastanawiamy sie nad jakąś imprezownią gdzie nas jeszcze nie było
krolu Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 tylko jak już to w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 yo yo a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend jak się nie działo jak się działo [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 19:53_________________________________________________ fajna emotka ja fajna tylko szkoda ze nie dziala
Kędzior Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 fajna emotka jest super: puste pole :polew: [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 19:57_________________________________________________ http://komixxy.pl/206261/Jechac-na-koniki to mnie rozpierdoliło na łopatki muhehehee
keżor Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 fajna emotka jest super: puste pole mnie działa
stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 fajna emotka jest super: puste pole mnie działa chyba, że tak ma działać - że jest puste pole
keżor Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 http://komixxy.pl/207065/Postanowienie coś dla coponiektórych
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend tydzień temu była Tokarnia a w tym tygodniu zastanawiamy sie nad jakąś imprezownią gdzie nas jeszcze nie było w tym tygodniu ja sie pisze na balety
Miszka82 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 a tera działa ? co te emoty robią dziobią jak dzięcioły
Kędzior Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 a tera działa ? co te emoty robią dziobią jak dzięcioły jak króliki tryt i już a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend tydzień temu była Tokarnia a w tym tygodniu zastanawiamy sie nad jakąś imprezownią gdzie nas jeszcze nie było w tym tygodniu ja sie pisze na balety toksa jeszcze raz? :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 a tera działa ? co te emoty robią dziobią jak dzięcioły jak króliki tryt i już a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend tydzień temu była Tokarnia a w tym tygodniu zastanawiamy sie nad jakąś imprezownią gdzie nas jeszcze nie było w tym tygodniu ja sie pisze na balety toksa jeszcze raz? :gwizdanie: gdzie ta toksa bo nie wiem czy musze zatankowac znowu u stanleya czy mi starczy paliwa
Rekomendowane odpowiedzi