Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Diman, a Kasia ma prawko? bo kto będzie prowadził te auta? u mnie ta cytrynówka kosztuje 18 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 u mnie ta cytrynówka kosztuje 18 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nom myślę że to będzie dobry trunek na dzisiaj co wy na to? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:15_________________________________________________Weź dwie :polew:
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Diman, a Kasia ma prawko? bo kto będzie prowadził te auta? u mnie ta cytrynówka kosztuje 18 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jeszcze nie ale wczoraj sie zapisala wiec chyba moze juz jezdzic
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ??
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to git, a do Miszki mam jechać autem czy ktoś mnie zabierze i jutro podrzuci na chatę?
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to git, a do Miszki mam jechać autem czy ktoś mnie zabierze i jutro podrzuci na chatę? ja mogę Cię zabrać, Miszka Cie odwiezie
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to git, a do Miszki mam jechać autem czy ktoś mnie zabierze i jutro podrzuci na chatę? sie zobaczy narazie autem pozniej zobaczymy
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to git, a do Miszki mam jechać autem czy ktoś mnie zabierze i jutro podrzuci na chatę? ja mogę Cię zabrać, Miszka Cie odwiezie pogadamy o tym na spocie, bo jadąc do Miszki i tak musimy jechać przez moją wioskę
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ??
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ?? bierz babę i nie pytaj :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ?? bierz babę i nie pytaj :gwizdanie: albo więcej bab :decayed: :decayed:
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ?? bierz babę i nie pytaj :gwizdanie: oki tylko musze zrobic moje padlo
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ?? bierz babę i nie pytaj :gwizdanie: bierzemy to drzewo :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 dobra smigam pod prysznic i sie ogarnac Siema moze i ja bym wpadl a z dziewczynami jedziecie dzis grill ?? jedziemy do rybnika na spota na grila wiec dawaj z nami i oczywiscie te kolezanki tez wez [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:18_________________________________________________ to kombinować :gwizdanie: bo jak nic nie wymyślicie to idę na "Plazę" do Fantasy Parku co tu kombinowac juz ustalone jedziemy do ciebie na wioske potem do miszki na impre i tyle a bierzesz Kaske?? i inni biora dziewczyny ?? nie biore bo ona robi dzisiaj do 21 i jutro tez pracuje wiec nie da rady ;(
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 albo kto ma wolny kanal ?? bo czekam na kuzyna a on chyba zejty musze test pipe wymienic
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 albo kto ma wolny kanal ?? bo czekam na kuzyna a on chyba zejty musze test pipe wymienic ja mam kanał, ale jeszcze nie skończony na upartego można podziałać, przecież z test pipe jest "trochę" roboty :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no wiem hmmm bym musial do Ciebie przyjechac wymienic wrocic na knurmow i z now rybnik hmmm wyrobimy sie do 18 ?? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:30_________________________________________________i by trzeba bylo az silnik ostygnie hmmm
Rekomendowane odpowiedzi