Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no wiem hmmm bym musial do Ciebie przyjechac wymienic wrocic na knurmow i z now rybnik hmmm wyrobimy sie do 18 ?? wątpię ale można spróbować :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co wpadac narzedzia brac?? możesz wpadać, narzędzia możesz zabrać, ja też coś tam mam więc damy radę, jak chcesz też to weź ciuchy do przebrania a ja dam Ci się umyć i tym sposobem nie będziesz się musiał wracać
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co wpadac narzedzia brac?? możesz wpadać, narzędzia możesz zabrać, ja też coś tam mam więc damy radę, jak chcesz też to weź ciuchy do przebrania a ja dam Ci się umyć i tym sposobem nie będziesz się musiał wracać ale po moja bym musial wocic obiecalem jej ze po nia wroce;p
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co wpadac narzedzia brac?? możesz wpadać, narzędzia możesz zabrać, ja też coś tam mam więc damy radę, jak chcesz też to weź ciuchy do przebrania a ja dam Ci się umyć i tym sposobem nie będziesz się musiał wracać ale po moja bym musial wocic obiecalem jej ze po nia wroce;p głupi
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co 16 ?? tylko podaj adres :naughty: wiem faceci sa frajerami
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co 16 ?? tylko podaj adres :naughty: wiem faceci sa frajerami przecież u mnie byłeś
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 wiem ale jechalem od strony ozesza wtedy ;p
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 wiem ale jechalem od strony ozesza wtedy ;p do mnie prowadzi tylko jedna droga
egon47 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 oki o 16 mysle ze bede u Ciebie bo po auto jeszcze do garazu
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 oki o 16 mysle ze bede u Ciebie bo po auto jeszcze do garazu nie masz szans :gwizdanie: będziesz koło 16:10 / 16:20 [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:43_________________________________________________to ja się idę ogolić i ogarnąć furę
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ?
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? no przecież wszyscy :gwizdanie: kędzior, keżor, królu, Stanley + Basia?, ja, Diman, Ty iii Gregory
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja , ale rano sie wylogowuje , bo nie pije
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja , ale rano sie wylogowuje , bo nie pije no k**wa wszyscy się rano wylogowują
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja , ale rano sie wylogowuje , bo nie pije no ku***a wszyscy się rano wylogowują tak jak u Seskich po meczu ja po Toksie już nie będe do Ciebie właził spać w tym sensie , a w Toksie będziemy do rana
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? JA :kox: :kox:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 16:00_________________________________________________nie martw sie miszka pomoge ci posprzatac i wtedy dopiero sie wyloguje
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 to co wpadac narzedzia brac?? możesz wpadać, narzędzia możesz zabrać, ja też coś tam mam więc damy radę, jak chcesz też to weź ciuchy do przebrania a ja dam Ci się umyć i tym sposobem nie będziesz się musiał wracać ale po moja bym musial wocic obiecalem jej ze po nia wroce;p czemu jej nie weźmiesz do Pucka ? myślisz że jak będziesz rezał , to Pucek ją wyrwie ?
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 to co wpadac narzedzia brac?? możesz wpadać, narzędzia możesz zabrać, ja też coś tam mam więc damy radę, jak chcesz też to weź ciuchy do przebrania a ja dam Ci się umyć i tym sposobem nie będziesz się musiał wracać ale po moja bym musial wocic obiecalem jej ze po nia wroce;p czemu jej nie weźmiesz do Pucka ? myślisz że jak będziesz rezał , to Pucek ją wyrwie ? :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 jako, że mojej nie ma to nie ma dziś żadnej zimnej ani tym bardziej ciepłej płyty więc szama zostaje tylko na telefon albo zabieracie ze sobą
Rekomendowane odpowiedzi