Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siema Miszka ty skurrrrrr... :decayed: :decayed: MĘSKI SŁOWNIK:1. Czy my się przypadkiem nie znamy? = Niezła d*pa 2. Jestem romantykiem = chwilowo 3. Potrzebuję cię = Ręka mnie już boli 4. Nie jestem taki jak inni faceci = Jestem obrzezany 5. Poważnie myślę o trwałym związku = Mam dość onanizmu 6. Tylko na tobie mi zależy = Jesteś jedyną dziewczyną, która może na mnie patrzeć 7. Chciałbym cię lepiej poznać = Żebym miał o czym opowiadać kumplom 8. To tylko sok pomarańczowy, spróbuj = Jeszcze dwa takie drinki i zgodzi się na wszystko 9. Nie wiem czemu, ale jej nie lubię = Nie chciała iść ze mną do łóżka 10. I jak było? = Naprawdę mam takiego małego? 11. Wspaniale się wczoraj bawiłem = Kim ty do cholery jesteś? 12. Kochasz mnie? = Zrobiłem coś głupiego i pewnie się o tym dowiesz 13. Naprawdę mnie kochasz? = Zrobiłem coś głupiego i na pewno się o tym dowiesz 14. Zadzwonię = Mam nadzieję, że więcej cię nie zobaczę 15. Dużo o nas myślałem = Na trzeźwo nie jesteś tak ładna, jak mi się wydawało 16. Zostańmy przyjaciółmi = Prawdę mówiąc jesteś bardzo brzydka... 17. Wiele się od ciebie nauczyłem = Następna proszę dobre hehehe
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 idę w końcu zrobić to co dziś od rana mnie męczyło ufffffff :kox:
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 idę w końcu zrobić to co dziś od rana mnie męczyła ufffffff :kox: tylko zmieniaj ręce [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 15:50_________________________________________________ jak mi skasujesz poducha zas heheheh wpadaj wpadaj , skasuje Ci , że już Ci sie nigdy nie włączy
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew: dokladnie co ty na plazy mieszkasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:01_________________________________________________ :polew: ale jesteście świry wiemy \ a i sprzęt u mnie w domciu czeka na wtorek
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew: dokladnie co ty na plazy mieszkasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:01_________________________________________________ :polew: ale jesteście świry wiemy \ a i sprzęt u mnie w domciu czeka na wtorek jak tam? o której wróciliscie z plaży ?
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew: dokladnie co ty na plazy mieszkasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:01_________________________________________________ :polew: ale jesteście świry wiemy \ a i sprzęt u mnie w domciu czeka na wtorek jak tam? o której wróciliscie z plaży ? okolo 5.00 :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew: dokladnie co ty na plazy mieszkasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:01_________________________________________________ :polew: ale jesteście świry wiemy \ a i sprzęt u mnie w domciu czeka na wtorek jak tam? o której wróciliscie z plaży ? myśmy nie wrócili - plaża przeniosła się do miszki
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano po melanżu miszka podziekowania dla ciebie bylo niezle no i podziękuj Uli za pyszna salatke i mógłbyś czasem odkurzyć w tym domu bo w h*j piachu :polew: dokladnie co ty na plazy mieszkasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:01_________________________________________________ :polew: ale jesteście świry wiemy \ a i sprzęt u mnie w domciu czeka na wtorek jak tam? o której wróciliscie z plaży ? myśmy nie wrócili - plaża przeniosła się do miszki to mi sie wydaje lepiej powiedziane nie sprzata tam czy co tyle piasku w tym domu ma ze hej :kox:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres dobrze ci szło wczoraj możesz mnie wozic jak chcesz
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to dawaj do mnie nie musze nigdzie do kolesia jednak jechac
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres dobrze ci szło wczoraj możesz mnie wozic jak chcesz po pijaku to i tak Wam wszystko jedno byle by tyłek dojechał na miejsce przeznaczenia
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres dobrze ci szło wczoraj możesz mnie wozic jak chcesz po pijaku to i tak Wam wszystko jedno byle by tyłek dojechał na miejsce przeznaczenia a tam opowiadasz mam mile wspomnienia
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres my jak wracaliśmy to też miałem trochę stresu ale to z innego powodu - była tylko 1/4 baku a i dzięki Stanleye za transport.. :notworthy: mam nadzieje, że nie jesteście aż tak bardzo źli, że śpiewałem wam w aucie
Rekomendowane odpowiedzi