Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :>
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres my jak wracaliśmy to też miałem trochę stresu ale to z innego powodu - była tylko 1/4 baku a i dzięki Stanleye za transport.. :notworthy: mam nadzieje, że nie jesteście aż tak bardzo źli, że śpiewałem wam w aucie to ze spiewales to pryszcz ale to ze lady gaga to masakra
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres my jak wracaliśmy to też miałem trochę stresu ale to z innego powodu - była tylko 1/4 baku a i dzięki Stanleye za transport.. :notworthy: mam nadzieje, że nie jesteście aż tak bardzo źli, że śpiewałem wam w aucie hehehe.... luzik ja już go zachartowalam
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź niemam już papy na PB :polew:
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres my jak wracaliśmy to też miałem trochę stresu ale to z innego powodu - była tylko 1/4 baku a i dzięki Stanleye za transport.. :notworthy: mam nadzieje, że nie jesteście aż tak bardzo źli, że śpiewałem wam w aucie to ze spiewales to pryszcz ale to ze lady gaga to masakra grabisz sobie kolego
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 diman żałuje że tego gnotka nie zabraliśmy, mógłby się jeszcze przydać ...ale pewnie go spalili
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to ładnie a ja kuźwa myślałam że nie wyjade z tego parkingu w ciul taksówek taki stres my jak wracaliśmy to też miałem trochę stresu ale to z innego powodu - była tylko 1/4 baku a i dzięki Stanleye za transport.. :notworthy: mam nadzieje, że nie jesteście aż tak bardzo źli, że śpiewałem wam w aucie to ze spiewales to pryszcz ale to ze lady gaga to masakra grabisz sobie kolego dobrza przymierze diman żałuje że tego gnotka nie zabraliśmy, mógłby się jeszcze przydać ...ale pewnie go spalili dokladnie gnotek dawal rade
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :> niech zje pulpety one postawią go na nogi
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź niemam już papy na PB :polew: załóż LPG:P
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź niemam już papy na PB :polew: załóż LPG:P dokladnie przynajmniej bedziesz czesciej z nami jezdzil :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :> niech zje pulpety one postawią go na nogi na razie to nic nie jest go w stanie postawić na nogi ..... wegetacja :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :> niech zje pulpety one postawią go na nogi na razie to nic nie jest go w stanie postawić na nogi ..... wegetacja :gwizdanie: co tam przecholowal :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź niemam już papy na PB :polew: załóż LPG:P trzeba będzie to rozpatrzeć ale bym poszedł się pobawićć :dance: to chodź niemam już papy na PB :polew: załóż LPG:P dokladnie przynajmniej bedziesz czesciej z nami jezdzil :gwizdanie: czesciej?? ty chcesz mnie wykonczyc hehehe moja watroba nie wytrzyma hehe
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :> niech zje pulpety one postawią go na nogi na razie to nic nie jest go w stanie postawić na nogi ..... wegetacja :gwizdanie: co tam przecholowal :gwizdanie: ten ostatni kawałek na parkiecie go tak wymęczył musi zregenerowac sily
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 widzę że bibka się udała :kox: jak zwykle
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stan mnie jeszcze do silesi wyciągnął i po pijaku w tesco o 4:30 piwo i kiełbaski na sniadanie kupował :> niech zje pulpety one postawią go na nogi na razie to nic nie jest go w stanie postawić na nogi ..... wegetacja :gwizdanie: co tam przecholowal :gwizdanie: ten ostatni kawałek na parkiecie go tak wymęczył musi zregenerowac sily no w tym ostatnim to sie zgodze dal ognia
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 widzę że bibka się udała :kox: co ty była la chOOOOjnia jak zawsze
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 widzę że bibka się udała :kox: co ty była la chOOOOjnia jak zawsze jak całą noc byłeś myslami przy Pannie D. to sie nie dziwie ...
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 widzę że bibka się udała :kox: co ty była la chOOOOjnia jak zawsze jak całą noc byłeś myslami przy Pannie D. to sie nie dziwie ... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi