keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jebłem 5 dych na serie dziś na barki jak fajnie jest nie pić
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie: heh chyba sobie zostawię będę miał mini Tokarnię...może i lachony jakie się zejdą [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ jebłem 5 dych na serie dziś na barki jak fajnie jest nie pić kto nie pije ten donosi
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie: heh chyba sobie zostawię będę miał mini Tokarnię...może i lachony jakie się zejdą [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ mogą być te sąsiadki :naughty:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie: heh chyba sobie zostawię będę miał mini Tokarnię...może i lachony jakie się zejdą [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ moze ci cos pohytam na wieczor jak chcesz
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dam se radę :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no jak tam chcesz ale mogbym cos tu u mnie na wsi do ciebie zawiesc
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no jak tam chcesz ale mogbym cos tu u mnie na wsi do ciebie zawiesc moja jest w domu a na trójkąt się nie zgodzi
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no jak tam chcesz ale mogbym cos tu u mnie na wsi do ciebie zawiesc moja jest w domu a na trójkąt się nie zgodzi :polew:
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie: heh chyba sobie zostawię będę miał mini Tokarnię...może i lachony jakie się zejdą [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ jebłem 5 dych na serie dziś na barki jak fajnie jest nie pić kto nie pije ten donosi albo upala 2.8 Q
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie: heh chyba sobie zostawię będę miał mini Tokarnię...może i lachony jakie się zejdą [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:04_________________________________________________ jebłem 5 dych na serie dziś na barki jak fajnie jest nie pić kto nie pije ten donosi albo upala 2.8 Q
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ooo , Adam.S wróciłś już ? nie nudy na wczasach jak cholera albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: a mnie k**wa tak
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: ale tylko lekką
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: ale tylko lekką :naughty: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:27_________________________________________________ fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: a przypomnialo mi sie jak kedzior mowi " miszka dawaj fajke bo po wódzie bani nie umie zlapac " :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: a przypomnialo mi sie jak kedzior mowi " miszka dawaj fajke bo po wódzie bani nie umie zlapac " :polew: tymi fajkami się zajebałem :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi