diman Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja wdupiłem pizze w robocie a mowil ze ma kupe roboty i nie ma czasu na forum
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze?
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie: ale nie naplujesz?! czy coś w tym stylu?
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie: ale nie naplujesz?! czy coś w tym stylu? to akurat masz pewne
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie: ale nie naplujesz?! czy coś w tym stylu? Dla Ciebie mam ofertę specjalną
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie: ale nie naplujesz?! czy coś w tym stylu? Dla Ciebie mam ofertę specjalną tak myślałem, to wezmę jednak u konkurencji :polew:
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam tych co przybyli. Ja wduupiłem frytki z omletem załatwisz zniżke na pizze? Może tak :gwizdanie: ale nie naplujesz?! czy coś w tym stylu? Dla Ciebie mam ofertę specjalną kwasa ci do pizzy wsadzi :decayed:
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie no nie bedzie tak zle chyba. Z czym chcesz?
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie no nie bedzie tak zle chyba. Z czym chcesz? nie no, tak zagaiłem ale jak coś to będę do ciebie dzwonił la primerze śmigasz?
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No laprimera. No dzwoń bo nie zawsze mam możliwości
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to przywiez do mnie do knurowa :gwizdanie: moze byc margerita
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to przywiez do mnie do knurowa :gwizdanie: moze byc margerita margerita z ceny a wyposażona na fulla heheehhe dojebane YouTube - Broadcast Yourself. 0.55 koks :kox: No laprimera. No dzwoń bo nie zawsze mam możliwości oki doki
gregory Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 BRY!! [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 19:27_________________________________________________ ehhe dojebane YouTube - Broadcast Yourself. 0.55 koks :kox: Byłem ciekawe co się stanie. Nie przypuszczałem, że koleś klocka wrzuci :>
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to przywiez do mnie do knurowa :gwizdanie: moze byc margerita Spoko ale dostawa 50zł
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to przywiez do mnie do knurowa :gwizdanie: moze byc margerita Spoko ale dostawa 50zł a to dzieki nie jestem glodny
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 YouTube - Broadcast Yourself. LOL :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi