stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kabaret Ani Mru Mru - Zaginiona Żona (część 1)[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:17_________________________________________________Kabaret Ani Mru Mru - Zaginiona Żona (część 2) :polew: tak, tak, wiem że juz to wklejałem
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a tyś dopiero wstał ? nie w kinie byłem i w czekoladzie przywitać się z Mironem :naughty:
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a tyś dopiero wstał ? nie w kinie byłem i w czekoladzie przywitać się z Mironem :naughty: a co on tam czwartą robotę chwycił ? [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:34_________________________________________________ Zgadnij co robię?
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a tyś dopiero wstał ? nie w kinie byłem i w czekoladzie przywitać się z Mironem :naughty: a co on tam czwartą robotę chwycił ? nie, na bramkę jest za chudy... wpadł na chorzowskie d*py się poślinić :slina:
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a tyś dopiero wstał ? nie w kinie byłem i w czekoladzie przywitać się z Mironem :naughty: a co on tam czwartą robotę chwycił ? [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:34_________________________________________________ Zgadnij co robię? Taaaa na bramce stoi! P.S. Krolu uprzedziłeś mnie!
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dobra ja zwijam spać - będę tu za jakieś 5 godzin :naughty:
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dobra ja zwijam spać - będę tu za jakieś 5 godzin :naughty: Przywitam Cię!
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 widzę, że masz sporo energii do pracy
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 widzę, że masz sporo energii do pracy hehe już byłem na dwóch spotkaniach z rańca ale to i tak jest c**j wskoczę zaraz poszukać jakiejś roboty na neta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi