Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :gwizdanie: hehe troszkę innej roboty szukam ale kelner też zarobi swoje :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :gwizdanie: hehe troszkę innej roboty szukam ale kelner też zarobi swoje :gwizdanie: no co? dobrze Ci szło w sobotę
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :gwizdanie: hehe troszkę innej roboty szukam ale kelner też zarobi swoje :gwizdanie: no co? dobrze Ci szło w sobotę zawsze tak robię,żeby nie sprzątać na drugi dzień na kacu
Adam.S Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam znalazłem ogłoszenie ale coś chyba nie tak z tą ceną http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-C14323858.html
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam znalazłem ogłoszenie ale coś chyba nie tak z tą ceną http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-C14323858.html jakaś mała ściemka z tym ogłoszeniem, albo auto po powodzi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dawno mnie tu nie było no siema siema [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 11:26_________________________________________________ja mam już fajrant na dziś
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy?
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka Dziś nie. Przecież codziennie nie mogę czegoś kupować do furki.
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka Dziś nie. Przecież codziennie nie mogę czegoś kupować do furki. ja chyba śmignę na rowerek [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 14:26_________________________________________________dupeczki lecą na sportowców :polew:
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka Dziś nie. Przecież codziennie nie mogę czegoś kupować do furki. ja chyba śmignę na rowerek [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 14:26_________________________________________________dupeczki lecą na sportowców :polew: Na sportowców, którzy dobrze wyglądają... :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka Dziś nie. Przecież codziennie nie mogę czegoś kupować do furki. ja chyba śmignę na rowerek [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 14:26_________________________________________________dupeczki lecą na sportowców :polew: Na sportowców, którzy dobrze wyglądają... :polew: no czyli na mnie :>
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja już po krótkiej drzemce po pracy i cza coś robić. Może jakieś zakupy? tak najlepiej coś do autka Dziś nie. Przecież codziennie nie mogę czegoś kupować do furki. ja chyba śmignę na rowerek [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 14:26_________________________________________________dupeczki lecą na sportowców :polew: Na sportowców, którzy dobrze wyglądają... :polew: no czyli na mnie :> Podłącz się do TourDePolegne!
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja bardziej wolę teren niż zwykłą, nudną prostą drogę
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja bardziej wolę teren niż zwykłą, nudną prostą drogę Kostka brukowa?
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja bardziej wolę teren niż zwykłą, nudną prostą drogę Kostka brukowa?
Rekomendowane odpowiedzi