diman Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! Krolu są kable?! akjam a ty pod namioty nie jedziesz nie dasz rady na jakas imprezke podjechac za tydzien
Adrenalina Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz masz w domu fax???
Adrenalina Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz masz w domu fax??? w pracy jestem ...
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz masz w domu fax??? w pracy jestem ... chiniole teraz śpią... ale jak przyjdzie dokument to przechwycisz go dla mnie? np. jutro
Adrenalina Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz masz w domu fax??? w pracy jestem ... chiniole teraz śpią... ale jak przyjdzie dokument to przechwycisz go dla mnie? np. jutro hmmmm... od jutra to ja mam urlop a o której miałby przyjść ?
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! ja mam.... co potrzebujesz? nawet teraz masz w domu fax??? w pracy jestem ... chiniole teraz śpią... ale jak przyjdzie dokument to przechwycisz go dla mnie? np. jutro hmmmm... od jutra to ja mam urlop a o której miałby przyjść ? a to lipa pewnie kolo 7-8 spoko najwyżej w robocie to ogarnę tam na biurach na pewno mają (ale głupio mi sie pytać bo jestem swieżak) - ale jakoś dam radę... poza tym to tylko odbiór
Adrenalina Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ?
akjam Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! Krolu są kable?! właśnie do tego potrzeba mi faxu - muszę jeden dokument odebrać i dostarczyć do UC... :wallbash: Coś kręcisz! :polew: Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! Krolu są kable?! akjam a ty pod namioty nie jedziesz nie dasz rady na jakas imprezke podjechac za tydzien :gwizdanie: Chyba mnie nie będzie... :gwizdanie:Krolu! Ja mam fax i jestem w pracy ale w domu też mógłbym Ci odebrać jutro.
Adrenalina Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ? bez komentarza (poszło)
akjam Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ? bez komentarza (poszło)
diman Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ? bez komentarza (poszło) no ten to ma urok osobisty
mech15 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 podaj numer na pw no kufa, cała konwersacja na ogólnym, a jak Adrenalina ma podać swój numer to na PW :disgust: taki z ciebie kolega Krolu :disgust: :decayed:
akjam Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ? bez komentarza (poszło) no ten to ma urok osobisty
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 jak masz na myśli 7-8 rano to jestem w stanie przechwycić podaj numer na pw :naughty: tylko nie mow ze zostajesz tam do rana ? bez komentarza (poszło) :cool1: [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 22:03_________________________________________________ Panowie mam pilną sprawę - kto ma FAX ????? muszę odebrać coś !!!!! Krolu są kable?! właśnie do tego potrzeba mi faxu - muszę jeden dokument odebrać i dostarczyć do UC... :wallbash: Coś kręcisz! no, kuźwa mogłem wam nie pokazywać gdzie mieszkam :disgust:
Kędzior Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 siema siema, tęskniliście za mną? ale miałem udany weekend, powiem wam że musimy koniecznie zorganizować paintballa :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi