Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pucek wypowiadałeś się o wycieraczkach na batalionie czy dam rade to zrobić we wtorek na spocie - moje na pierwszym i drugim biegu się tak jakby zacinają... ?? to masz po prostu mechanizm zatarty weź strzykawkę i to co potrzebne żeby dostać się do podszybia czyi jakiś płaski śrubkokrent i zrobimy to hmm nie wiem czy bez wyjęcie trzpieni się nie obejdzie u mnie się to tak zapiekło, że ni ch***j ni wąż nie ruszyło, wymiana pomogła 260 zł, bo najważniejsze dostać się do środka mechanizmu, a takie wstrzykiwanie to doraźna pomoc....moim zdaniem Królu, jest dokładnie tak jak pisze Miszka, takie powierzchowne smarowanie nic nie daje, ale możesz spróbować, ja najpierw też smarowałem tylko prowadnice i rok miałem spokój, niestety tym razem nie obyło się bez rozbierania, czyszczenia i smarowania całego mechanizmu
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pucek wypowiadałeś się o wycieraczkach na batalionie czy dam rade to zrobić we wtorek na spocie - moje na pierwszym i drugim biegu się tak jakby zacinają... ?? to masz po prostu mechanizm zatarty weź strzykawkę i to co potrzebne żeby dostać się do podszybia czyi jakiś płaski śrubkokrent i zrobimy to hmm nie wiem czy bez wyjęcie trzpieni się nie obejdzie u mnie się to tak zapiekło, że ni ch***j ni wąż nie ruszyło, wymiana pomogła 260 zł, bo najważniejsze dostać się do środka mechanizmu, a takie wstrzykiwanie to doraźna pomoc....moim zdaniem Królu, jest dokładnie tak jak pisze Miszka, takie powierzchowne smarowanie nic nie daje, ale możesz spróbować, ja najpierw też smarowałem tylko prowadnice i rok miałem spokój, niestety tym razem nie obyło się bez rozbierania, czyszczenia i smarowania całego mechanizmu porezamy na spocie - jak to nic nie da to w sobotę wyciągnę trzpienie
diman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pucek wypowiadałeś się o wycieraczkach na batalionie czy dam rade to zrobić we wtorek na spocie - moje na pierwszym i drugim biegu się tak jakby zacinają... ?? to masz po prostu mechanizm zatarty weź strzykawkę i to co potrzebne żeby dostać się do podszybia czyi jakiś płaski śrubkokrent i zrobimy to hmm nie wiem czy bez wyjęcie trzpieni się nie obejdzie u mnie się to tak zapiekło, że ni ch***j ni wąż nie ruszyło, wymiana pomogła 260 zł, bo najważniejsze dostać się do środka mechanizmu, a takie wstrzykiwanie to doraźna pomoc....moim zdaniem Królu, jest dokładnie tak jak pisze Miszka, takie powierzchowne smarowanie nic nie daje, ale możesz spróbować, ja najpierw też smarowałem tylko prowadnice i rok miałem spokój, niestety tym razem nie obyło się bez rozbierania, czyszczenia i smarowania całego mechanizmu porezamy na spocie - jak to nic nie da to w sobotę wyciągnę trzpienie ty lepiej wyciagnij dudki z konta i nowe kup
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ty lepiej wyciagnij dudki z konta i nowe kup nawet mnie nie wku***j - audi się nie psuje..
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie opłaca się kupować nowego ani używanego, niestety to norma i nie dziw się jak za niedługo sam będziesz smarował
diman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie opłaca się kupować nowego ani używanego, niestety to norma i nie dziw się jak za niedługo sam będziesz smarował ja juz wyciagalem tylna wycieraczke bo sie zatarla zaraz na poczatku jak kupilem
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie opłaca się kupować nowego ani używanego, niestety to norma i nie dziw się jak za niedługo sam będziesz smarował ja juz wyciagalem tylna wycieraczke bo sie zatarla zaraz na poczatku jak kupilem a najlepsze było jak źle poskładałem mechanizm, po włączeniu wycieraczek zamiast na szybie to moje jeździły na masce
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie opłaca się kupować nowego ani używanego, niestety to norma i nie dziw się jak za niedługo sam będziesz smarował ja juz wyciagalem tylna wycieraczke bo sie zatarla zaraz na poczatku jak kupilem a najlepsze było jak źle poskładałem mechanizm, po włączeniu wycieraczek zamiast na szybie to moje jeździły na masce :polew:
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153676.msg0#new
Maxito Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153676.msg0#new DIMAN ty je pakuj a ja pakne Twoje :naughty: :cool1:
diman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153676.msg0#new slodziutkie ale moje mi wystarcza mam takie same tyle ze nie w skorze i mysle ze lepiej bo sie nie poci mi dupsko pod nimi
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153676.msg0#new slodziutkie ale moje mi wystarcza mam takie same tyle ze nie w skorze i mysle ze lepiej bo sie nie poci mi dupsko pod nimi lipne strasznie
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie kupuj, jak zmieniać to tylko na "rekaro" pokazałem to tylko w nawiązaniu do wczorajszej rozmowy o fotelach Akjama
diman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie kupuj, jak zmieniać to tylko na "rekaro" pokazałem to tylko w nawiązaniu do wczorajszej rozmowy o fotelach Akjama no mowie takie same mam w moim wozidle tyle ze nie w skorze a pozatym ten srodek to mega kicha lepsze by byly z alkantara takie wlasnie jakie ma akjam
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman, nie opłaca się kupować nowego ani używanego, niestety to norma i nie dziw się jak za niedługo sam będziesz smarował ja juz wyciagalem tylna wycieraczke bo sie zatarla zaraz na poczatku jak kupilem a najlepsze było jak źle poskładałem mechanizm, po włączeniu wycieraczek zamiast na szybie to moje jeździły na masce nawet mi nie mów miałem to samo
Maxito Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Diman http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153676.msg0#new slodziutkie ale moje mi wystarcza mam takie same tyle ze nie w skorze i mysle ze lepiej bo sie nie poci mi dupsko pod nimi ja też za skóra nie przepadam, chyba żę z wentylatorkiem pod dupeczką :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 fajne są też z perforowaną skórą pośrodku
Seski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nie nie nie, żadne pssyt idę na spacer i spać 3 mejcie się
stanley Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 jeszcze tydzień urlopu [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________Ruch vs. Wisła 2:0
Rekomendowane odpowiedzi