stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Stan mi kupił Lecha free chyba czegoś chce spokoju :polew: Stan i jak testowaliście tego golfika?? tak, z rolki równo, z kreski troche został Tyyy, musimy pogadać :gwizdanie: chcesz dostać baty ?
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Stan mi kupił Lecha free chyba czegoś chce spokoju :polew: Stan i jak testowaliście tego golfika?? tak, z rolki równo, z kreski troche został Tyyy, musimy pogadać :gwizdanie: chcesz dostać baty ? ale propozycja kurna, musiał bym iść już spać ale po robocie spałem 3h i jakoś mi się nie chce spać
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Stan mi kupił Lecha free chyba czegoś chce spokoju :polew: Stan i jak testowaliście tego golfika?? tak, z rolki równo, z kreski troche został Tyyy, musimy pogadać :gwizdanie: chcesz dostać baty ? ale propozycja kurna, musiał bym iść już spać ale po robocie spałem 3h i jakoś mi się nie chce spać zależy jakie baty miałeś na mysli, hehehe
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Stan mi kupił Lecha free chyba czegoś chce spokoju :polew: Stan i jak testowaliście tego golfika?? tak, z rolki równo, z kreski troche został Tyyy, musimy pogadać :gwizdanie: chcesz dostać baty ? ale propozycja kurna, musiał bym iść już spać ale po robocie spałem 3h i jakoś mi się nie chce spać zależy jakie baty miałeś na mysli, hehehe :polew:
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byliśmy dzisiaj na Incepcji dobrze, że w Tesco kupiłem piwa, bo dłuuugi i fajny film
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byliśmy dzisiaj na Incepcji dobrze, że w Tesco kupiłem piwa, bo dłuuugi i fajny film łoiłeś browara w kinie? muszę tego spróbować :gwizdanie: ja wybieram się na zejście 2
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byliśmy dzisiaj na Incepcji dobrze, że w Tesco kupiłem piwa, bo dłuuugi i fajny film łoiłeś browara w kinie? muszę tego spróbować :gwizdanie: ja wybieram się na zejście 2 e tam łoiłem od razu jedno piwko z kulturką, kiedyś zdarzało sie, że braliśmy więcej ( dobrze, ża Basia ma duże torebki) na Zejście 2 może wybierzemy się w najbliższym czasie
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byliśmy dzisiaj na Incepcji dobrze, że w Tesco kupiłem piwa, bo dłuuugi i fajny film łoiłeś browara w kinie? muszę tego spróbować :gwizdanie: ja wybieram się na zejście 2 e tam łoiłem od razu jedno piwko z kulturką, kiedyś zdarzało sie, że braliśmy więcej ( dobrze, ża Basia ma duże torebki) na Zejście 2 może wybierzemy się w najbliższym czasie mam na dysku w Nce, więc jak będzie więcej chętnych to można zrobić u was wieczór filmowy czyli obejrzeć zejście 1 część i pójść od razu do kina na 2 część nie żebym zagadywał
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 byliśmy dzisiaj na Incepcji dobrze, że w Tesco kupiłem piwa, bo dłuuugi i fajny film łoiłeś browara w kinie? muszę tego spróbować :gwizdanie: ja wybieram się na zejście 2 e tam łoiłem od razu jedno piwko z kulturką, kiedyś zdarzało sie, że braliśmy więcej ( dobrze, ża Basia ma duże torebki) na Zejście 2 może wybierzemy się w najbliższym czasie mam na dysku w Nce, więc jak będzie więcej chętnych to można zrobić u was wieczór filmowy czyli obejrzeć zejście 1 część i pójść od razu do kina na 2 część nie żebym zagadywał OK i do tego flaszka
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 weź dwie na łeb ? może być dobrze że nie będziemy musieli rozkładać namiotów
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 weź dwie na łeb ? może być dobrze że nie będziemy musieli rozkładać namiotów i szukać kluczyków z auta :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 weź dwie na łeb ? może być dobrze że nie będziemy musieli rozkładać namiotów i szukać kluczyków z auta :gwizdanie: kluczyki kluczykami :gwizdanie: Gregory ma chyba słaby tydzień bo znów coś zgubił nie wiem czy pisać... bo może się zdenerwować
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 czyli obejrzeć zejście 1 część i pójść od razu do kina na 2 część nie żebym zagadywał no po tej 1 cześci moglibyśmy mieć takie zejscie ze nie moglibysmy juz chodzic :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 23:59_________________________________________________ Gregory ma chyba słaby tydzień bo znów coś zgubił nie wiem czy pisać... bo może się zdenerwować turbinę zgubił :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie :> pewnie standardowo dokumenty
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie :> pewnie standardowo dokumenty odjechał z telefonem na masce po telefonie ani śladu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 weź dwie na łeb ? może być dobrze że nie będziemy musieli rozkładać namiotów i szukać kluczyków z auta :gwizdanie: kluczyki kluczykami :gwizdanie: Gregory ma chyba słaby tydzień bo znów coś zgubił nie wiem czy pisać... bo może się zdenerwować Gregory ma za dużo kieszeni, pewnie wsadził do którejś, a sprawdził tylko w tej prawej [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 00:02_________________________________________________ nie :> pewnie standardowo dokumenty odjechał z telefonem na masce po telefonie ani śladu :gwizdanie: oj bidny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi