Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało ku***a ciężkie życie... ale w tym tyg wróci wszystko do normy bo zniknie panna d. na zawsze czy tylko gdzieś jedzie na zawsze... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:21_________________________________________________wiec mam prośbę... nie wspominajcie już o niej :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to już druga dupeczka którą pogoniłeś odkąd Cię poznałem...Ty to jesteś Macho
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat...
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:35_________________________________________________ zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni jak 3 godziny to on już na d*pach był, godzinę mył, dwie ruchał małolaty
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak 3 godziny to on już na d*pach był, godzinę mył, dwie ruchał małolaty :kox:
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:35_________________________________________________ zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni jak 3 godziny to on już na d*pach był, godzinę mył, dwie ruchał małolaty no możliwe, bo taki jakiś zmachany wrócił ... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:35_________________________________________________ zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni jak 3 godziny to on już na d*pach był, godzinę mył, dwie ruchał małolaty no możliwe, bo taki jakiś zmachany wrócił ... :gwizdanie: rozumiem, że Wasz związek jest luźny
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:35_________________________________________________ zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni jak 3 godziny to on już na d*pach był, godzinę mył, dwie ruchał małolaty no możliwe, bo taki jakiś zmachany wrócił ... :gwizdanie: rozumiem, że Wasz związek jest luźny tak, tak .... własnie czekam aż wróci żeby go przepytać na okoliczność tej 'myjni'
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox:
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko też się piszę...ale nie starsze niż 17 lat
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko też się piszę...ale nie starsze niż 17 lat to ja dla odmiany chce gorącą 40-tkę :kox:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko też się piszę...ale nie starsze niż 17 lat to ja dla odmiany chce gorącą 40-tkę :kox: co ty chcesz moja mame zwariowales
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko też się piszę...ale nie starsze niż 17 lat to ja dla odmiany chce gorącą 40-tkę :kox: uuu to już pruchno
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zmień temat... i jeszcze nie pogoniłem... a poprzednia kazała mi wybierać a4 czy ona - wiec raczej ona mnie pogoniła... nie chce mi się żartować na ten temat... ok kiedy idziemy na jakieś d*py :gwizdanie: dawaj byłem u fryzjera i mam umytą furę możemy jechać się lansować możecie zabrać stanleya, bo dziś 3 godz spędził na myjni puszczasz stana na d*py to ja tez jade :kox: ale on jeździ ze mną ..... ja mu robię pierwszą selekcję :polew: moze byc to dla mnie tez wybierzesz jakies swierze miesko też się piszę...ale nie starsze niż 17 lat to ja dla odmiany chce gorącą 40-tkę :kox: co ty chcesz moja mame zwariowales MILF :polew:
Rekomendowane odpowiedzi