mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kaszpirowskiego :mysli: nie mogę się zarejestrować na fotce, żeby zobaczyć grzesznicę keżora
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 bo już się bałem że teraz jest gorzej niż przed zmianą kurna dzisiaj zaszalałem, spałem od 17 do 21 a za godzinę znów trzeba iść spać, jeeebana I zmiana
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kaszpirowskiego :mysli: nie mogę się zarejestrować na fotce, żeby zobaczyć grzesznicę keżora luz taka zwyczajna 40tka
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kaszpirowskiego :mysli: nie mogę się zarejestrować na fotce, żeby zobaczyć grzesznicę keżora dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew: tyś pewnie cracka do tego zrobił
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew: :polew: :polew: no jadę z kompa siostry, żeby mieć dostęp do jej koleżanek z n-k :decayed:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:45_________________________________________________ tyś pewnie cracka do tego zrobił :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew: tyś pewnie cracka do tego zrobił muhehehe :naughty: dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew: :polew: :polew: no jadę z kompa siostry, żeby mieć dostęp do jej koleżanek z n-k :decayed: wrzuć linki nie bądź samolubem :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dlaczego nie możesz ? masz blokadę rodzicielską jak coś to mam program żeby ja odblokować sam się jej niedawno pozbyłem :polew: :polew: :polew: no jadę z kompa siostry, żeby mieć dostęp do jej koleżanek z n-k :decayed:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:45_________________________________________________ tyś pewnie cracka do tego zrobił :polew: :polew: :polew: a ona na twoim żeby mieć do zbiornika
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: mech czy siostra ?
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 padam takie tam wieczorne rozmowy hehe a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: mech czy siostra ? :polew:
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: ja mam kórwa od początku konto, a nie dali mi premium :polew: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:53_________________________________________________ a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: mech czy siostra ? :polew: hehehehe
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: ja mam kórwa od początku konto, a nie dali mi premium :polew: widocznie niemasz od samego początku :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ona na twoim żeby mieć do zbiornika hahahahaha wymiękam ahh ta młodzież :gwizdanie: ciekawe czy ma konto premium :polew: ja mam kórwa od początku konto, a nie dali mi premium :polew: podaj nam na PW nick, wymienimy się fotkami i zaprosimy się do przyjaciół (my mamy z Kędziorem wspólne foty z imprez- były nawet na forum - impreza u Keżora)
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Artur, co ta Twoja Baśka narobiła na łódzkich że nazywają ją tam tak: ciocia Basia juz sie nie moge doczekac ?
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Artur, co ta Twoja Baśka narobiła na łódzkich że nazywają ją tam tak: ciocia Basia juz sie nie moge doczekac ? ło curwa, ale kyrk
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 podaj nam na PW nick, wymienimy się fotkami i zaprosimy się do przyjaciół (my mamy z Kędziorem wspólne foty z imprez- były nawet na forum - impreza u Keżora) buehehehe u Seskich też mamy w pół nago :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 podaj nam na PW nick, wymienimy się fotkami i zaprosimy się do przyjaciół (my mamy z Kędziorem wspólne foty z imprez- były nawet na forum - impreza u Keżora) buehehehe u Seskich też mamy w pół nago :polew: i u mnie też, ze dwa razy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi