mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (my mamy z Kędziorem wspólne foty z imprez- były nawet na forum - impreza u Keżora) :polew: :polew:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz nie obciazaj kedziora on zbiera na gaz
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz po faworku podaj nam na PW nick, wymienimy się fotkami i zaprosimy się do przyjaciół (my mamy z Kędziorem wspólne foty z imprez- były nawet na forum - impreza u Keżora) buehehehe u Seskich też mamy w pół nago :polew: i u mnie też, ze dwa razy :polew: ni h*j nie pamiętam :polew: pulpety :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz nie obciazaj kedziora on zbiera na gaz instalacja gazowa do poloneza przeciez kosztuje jakieś 800 zł
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz nie obciazaj kedziora on zbiera na gaz instalacja gazowa do poloneza przeciez kosztuje jakieś 800 zł a to tyle to z wyplaty opanuje
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz nie obciazaj kedziora on zbiera na gaz instalacja gazowa do poloneza przeciez kosztuje jakieś 800 zł a to tyle to z wyplaty opanuje chyba z zapomogi a nie wypłaty
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 2600 Kędzior stawiasz nie obciazaj kedziora on zbiera na gaz instalacja gazowa do poloneza przeciez kosztuje jakieś 800 zł a to tyle to z wyplaty opanuje chyba z zapomogi a nie wypłaty z dodatku do prania odzieży roboczej
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie ma się co śmiać, Kędzior nie ma teraz lekko jak byś miał u siebie instalację to bym Ci pożyczył trochę gazu
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie ma się co śmiać, Kędzior nie ma teraz lekko jak byś miał u siebie instalację to bym Ci pożyczył trochę gazu jak bym miał to z zapalniczki bym sobie dobił nom ten miesiąc ciężki
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 sprzedaj mi gwint a ten to odrazu sytuacje wykorzystuje
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 sprzedaj mi gwint a ten to odrazu sytuacje wykorzystuje Kędzior, dorobimy coś z mojego bedziesz się poruszał na samych sprężynach :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie no, Kędzior sam nie wie czego chce, więc chyba wymienie sobie 2 tylne amorki i będę dalej na tym śmigał
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie no, Kędzior sam nie wie czego chce, więc chyba wymienie sobie 2 tylne amorki i będę dalej na tym śmigał rób najpierw tył ucz sie smarkaczu bo wiecznie żył nie bede
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie no, Kędzior sam nie wie czego chce, więc chyba wymienie sobie 2 tylne amorki i będę dalej na tym śmigał rób najpierw tył ucz sie smarkaczu bo wiecznie żył nie bede przecież ja zawieszenie mam już dawno opanowane :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 nie no, Kędzior sam nie wie czego chce, więc chyba wymienie sobie 2 tylne amorki i będę dalej na tym śmigał rób najpierw tył ucz sie smarkaczu bo wiecznie żył nie bede przecież ja zawieszenie mam już dawno opanowane :gwizdanie: yhy nie takie rzeczy w życiu słyszałem to jakie masz cisnienie w kołach z tyłu ? hmmm
Rekomendowane odpowiedzi