Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kędzior, wierz mi że bym zmienił kolor całego auta ale to zbyt dużo roboty wierze ci
Bulczas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bulczas, malowali sobie budkę na parkingu i wiał wiatr, no i mam na masce i prawym błotniku "pajęczyny" z tej farby, schodzi to rozpuszczalnikiem ale widać że niszczy lakier po wypłacie udam się do lakiernika żeby rozkminił sprawę Kędzior, wierz mi że bym zmienił kolor całego auta ale to zbyt dużo roboty No to lipa A no jakoś leci dziś się trochę pogoda zdupiła ale przynajmniej widziałem fajny sztorm to mówisz że dużo atrakcji Ale coś mało lasek jest :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bulczas, malowali sobie budkę na parkingu i wiał wiatr, no i mam na masce i prawym błotniku "pajęczyny" z tej farby, schodzi to rozpuszczalnikiem ale widać że niszczy lakier po wypłacie udam się do lakiernika żeby rozkminił sprawę Kędzior, wierz mi że bym zmienił kolor całego auta ale to zbyt dużo roboty No to lipa A no jakoś leci dziś się trochę pogoda zdupiła ale przynajmniej widziałem fajny sztorm to mówisz że dużo atrakcji Ale coś mało lasek jest :gwizdanie: bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox:
Adrenalina Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: oj nie ja ci dam jak juz to mozesz ewentualnie pic soki :gwizdanie: z soków trudniej schodzą plamy na tapicerce no ja ci dam plamy na tapicerce :bicz3: ...i z czekolady
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: oj nie ja ci dam jak juz to mozesz ewentualnie pic soki :gwizdanie: z soków trudniej schodzą plamy na tapicerce no ja ci dam plamy na tapicerce :bicz3: ...i z czekolady do czekolady to moze sie dzisiaj wybierzemy :kox:
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox: :polew: dobre TATO Ale coś mało lasek jest :gwizdanie: masz jedną to ci styknie
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox: :polew: dobre TATO :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox: :polew: dobre TATO :gwizdanie: może byśmy to jako opili :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox: :polew: dobre TATO :gwizdanie: może byśmy to jako opili :gwizdanie: ja jestem za podaj termin miejscowke i dajemy czadu [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:46_________________________________________________ :polew:
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 bo ty tam jestes czekaj jak ja sie tam pojawie to dopiero bedzie wysyp :kox: :polew: dobre TATO :gwizdanie: może byśmy to jako opili :gwizdanie: ja jestem za podaj termin miejscowke i dajemy czadu [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:46_________________________________________________ :polew: też się piszemy
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hehehe dobre ja jestem za podaj termin miejscowke i dajemy czadu u ciebie w piątek lub sobotę ? :polew: albo h*j niech stracę u Miszki :polew: :polew: albo do Seskich czy Stanleyów no mi to obojętnie hehe
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hehehe dobre ja jestem za podaj termin miejscowke i dajemy czadu u ciebie w piątek lub sobotę ? :polew: albo h*j niech stracę u Miszki :polew: :polew: albo do Seskich czy Stanleyów no mi to obojętnie hehe a co masz już gasss? i przyjedziesz po nas? a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew: ja przeciez ja mialem tylko pic a tu juz musze domek wykupic chyba zostane abstynentem
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dobra ja spadam bo Magda musi pisać pracę... a domek to ty miałeś kędzior wykupić
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew: ja przeciez ja mialem tylko pic a tu juz musze domek wykupic chyba zostane abstynentem ja też nie pije, mam 27gr. na koncie
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew: ja przeciez ja mialem tylko pic a tu juz musze domek wykupic chyba zostane abstynentem ja też nie pije, mam 27gr. na koncie to jutro bedziesz mial jeszcze pare groszy po puscilem przelewik dzsiaj z pomoca dla powodzian
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew: ja przeciez ja mialem tylko pic a tu juz musze domek wykupic chyba zostane abstynentem ja też nie pije, mam 27gr. na koncie to jutro bedziesz mial jeszcze pare groszy po puscilem przelewik dzsiaj z pomoca dla powodzian przelałeś 2000zl ?
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a ja słyszałem że ty wykupujesz z tej okazji domek na pogorii wykupujesz domek na pogorii Diman?? no fajny pomysł ci powiem :polew: ja przeciez ja mialem tylko pic a tu juz musze domek wykupic chyba zostane abstynentem ja też nie pije, mam 27gr. na koncie to jutro bedziesz mial jeszcze pare groszy po puscilem przelewik dzsiaj z pomoca dla powodzian przelałeś 2000zl ? 3000 tysie bo mi na gg dupe suszyles ze na odbior ci nie styknie
Rekomendowane odpowiedzi