Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 żeby w końcu ktoś wpadł na pomysł żeby porwać samolot z moherami i przykurwić w ten sejm i pałac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mech, widzimy Cię :gwizdanie: co tam w Holandii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 bombę tam podłożyć i ch***j - spokój :kox: pod pałacem :good: i wszystkie dziewice spalić na stosie 12 latki chcesz palić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kaczyńskiemu to juz ładnie odjebało oni wszyscy niech się pierdolną strzała w łeb Szkoda gadać! Debilizm! muszę zdupcać na jutro się przygotować, może tu zajrzę jeszcze Miszka! Nie poznaje kolegi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 żeby w końcu ktoś wpadł na pomysł żeby porwać samolot z moherami i przykurwić w ten sejm i pałac ja mam inny plan zmiażdżyć czołgiem ewentualnie załadować do samolotu i wy***ać nad oceanem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 żeby w końcu ktoś wpadł na pomysł żeby porwać samolot z moherami i przykurwić w ten sejm i pałac ja mam inny plan zmiażdżyć czołgiem ewentualnie załadować do samolotu i wy***ać nad oceanem :gwizdanie: Objętnie jaki pomysł ale żeby był skuteczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mech, widzimy Cię :gwizdanie: co tam w Holandii ? mech przywieź nam co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mech, widzimy Cię :gwizdanie: co tam w Holandii ? mech przywieź nam co :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mech, widzimy Cię :gwizdanie: co tam w Holandii ? mech przywieź nam co :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 siema k**wa nadrabiam ten wasz spam na telefonie w mcdonaldzie wifi mi padło na chacie Pany co do tego czegoś, to zamówienia na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 siema ku***a nadrabiam ten wasz spam na telefonie w mcdonaldzie wifi mi padło na chacie Pany co do tego czegoś, to zamówienia na pw przywieź jakieś gifty na spota, to się zabawimy oczywiście nie w tym sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 5kg powinno starczyć [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 22:06_________________________________________________na jednego oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 5kg powinno starczyć Na tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i gumę TURBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i gumę TURBO ten zapach mmmmniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i gumę TURBO ten zapach mmmmniam a te naklejki lalalalalaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pany co do tego czegoś, to zamówienia na pw i już masz zapchaną skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 5 kg nie wejdzie mi do zbiornika na płyn do spryskiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ja spadam spać bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 5 kg nie wejdzie mi do zbiornika na płyn do spryskiwaczy co masz polifta że masz tylko 1 zbiorniczek do sprysków? ja spadam spać bye powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi