stanley Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 keżor bo tak się już zastanawialiśmy... widziałeś aktualizację tematu o kartach...? :gwizdanie: bo bez prezesa to tak głupio ja cię chciałem wpisać na 1 miejsce... ale stan mówi pier**l może się nie zgłosi większe szanse i wogóle... przecież on waży 60kg w spodniach to będzie zapierdzielał Ty ściulu ale kłamiesz, ja mówiłem, że prezes waży jakieś 70 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 keżor bo tak się już zastanawialiśmy... widziałeś aktualizację tematu o kartach...? :gwizdanie: bo bez prezesa to tak głupio ja cię chciałem wpisać na 1 miejsce... ale stan mówi pier**l może się nie zgłosi większe szanse i wogóle... przecież on waży 60kg w spodniach to będzie zapierdzielał Ty ściulu ale kłamiesz, ja mówiłem, że prezes waży jakieś 70 kg waży grubo ponad 70kg 71,5kg sam widziałem [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:37_________________________________________________ja się pytam GDZIE JEST KRZYŻ????????!!!!!!!!!!! :polew: niemogę z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 przed bungee jak mnie ważyli to było 70 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ej... ja nigdy nie kłamie tylko czasami naciągam prawdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 jaka słodka małpunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? no a kogoż by innego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 siebie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 siebie chyba z pewnością :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 przed bungee jak mnie ważyli to było 70 ;( i knew it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 przed bungee jak mnie ważyli to było 70 ;( i knew it miara w oku, Panie inżynierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć ale żeby małpa ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć ale żeby małpa ?? :gwizdanie: lepsza małpa niż ta laska , coś mi ją pochytała na sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć ale żeby małpa ?? :gwizdanie: lepsza małpa niż ta laska , coś mi ją pochytała na sylwestra to ja o nic nie pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć ale żeby małpa ?? :gwizdanie: lepsza małpa niż ta laska , coś mi ją pochytała na sylwestra :polew: :polew: :polew: przepraszam to się więcej nie powtórzy ale ja myślałam że z sylwka mało co pamiętasz a tu jednak coś utkwiło w pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a ta małpka to keżor ciebie opisuje ? widziała mnie pod prysznicem no nie gadaj że się z małpami kąpiesz ? ja mam za wielkie bice i nie umiem sobie pleców umyć ale żeby małpa ?? :gwizdanie: lepsza małpa niż ta laska , coś mi ją pochytała na sylwestra :polew: :polew: :polew: przepraszam to się więcej nie powtórzy ale ja myślałam że z sylwka mało co pamiętasz a tu jednak coś utkwiło w pamięci te 20minut między wyjściem z pociągu , a otwarciem finki z Twoim chłopaczkiem pamiętam i wtym czasie ją poznałem pewnie dlatego tak szybko żeśmy tą flache obrócili :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi