OKO Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 a mi ostatnio to miażdży suty daje rade :gwizdanie: to u kogo oglądamy KSW ?? [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:50_________________________________________________ :blink: Japońska Precyzja myślałem że wejdą na siebię KSW jest jutro
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 KSW jest jutro no właśnie więc szybko szybko kto organizuje popija... yyy sportową sobote?
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 to u kogo oglądamy KSW ?? [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:50_________________________________________________ :blink: Japońska Precyzja mogli się zderzyć czołami
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 to u kogo oglądamy KSW ?? [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:50_________________________________________________ :blink: Japońska Precyzja mogli się zderzyć czołami ta ty zawsze o czymś złym
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv jeszcze to dobre słowo :gwizdanie:jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski
keżor Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski a to Ty też chcesz przyjść ?
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski a to Ty też chcesz przyjść ? :polew: :polew:
OKO Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv jeszcze to dobre słowo :gwizdanie:jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski trzeba się nad tym poważnie zastanowić a może jakiś clubbing czy jak to Wy młodzi nazywacie
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv jeszcze to dobre słowo :gwizdanie:jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski trzeba się nad tym poważnie zastanowić a może jakiś clubbing czy jak to Wy młodzi nazywacie wapniak :gwizdanie:
OKO Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv jeszcze to dobre słowo :gwizdanie:jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski trzeba się nad tym poważnie zastanowić a może jakiś clubbing czy jak to Wy młodzi nazywacie wapniak :gwizdanie: ale za to Ty zawsze będziesz mieć 21 lat
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Japońska Precyzja o ja jebe a co do ksw to możemy u mnie oglądać , bo chyba jeszcze mam w dużym pokoju tv jeszcze to dobre słowo :gwizdanie:jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski trzeba się nad tym poważnie zastanowić a może jakiś clubbing czy jak to Wy młodzi nazywacie wapniak :gwizdanie: ale za to Ty zawsze będziesz mieć 21 lat a jak
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski a to Ty też chcesz przyjść ? kolega... jesteś pewien że rodzice wytrzymają te krzyki i wrzaski a to Ty też chcesz przyjść ? :polew: :polew: a ty co się brechtasz?? trzeba się nad tym poważnie zastanowić a może jakiś clubbing czy jak to Wy młodzi nazywacie nie no jak oglądamy KSW to imprezownia raczy odpada wapniak :gwizdanie: ale za to Ty zawsze będziesz mieć 21 lat i nawet to że jesteś już grubo po 30tce nam nieprzeszkadza :polew: :polew:
krolu Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ja mam wejściówki do pomarańczy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ja mam wejściówki do pomarańczy :gwizdanie: powodzenia w staniu w kolejce
krolu Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ja mam wejściówki do pomarańczy :gwizdanie: powodzenia w staniu w kolejce aż taka duża jest?
Kędzior Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ja mam wejściówki do pomarańczy :gwizdanie: powodzenia w staniu w kolejce aż taka duża jest? niestety
talib1990 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Keżor a co z tymi urodzinkami przy gryylu :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi